Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jo, první třetina mě slušně přikovala k sedačce, jako divák jsem vůbec netušil, co mohu čekat, takže ze scénáristického hlediska nepadne ani jedna výtka vůči této části. Herecké obsazení, tedy zejména hlavní dvě herečky, podaly nadstandardní výkon, u kterého jsem místy chrochtal blahem. A poté ta atmosféra.......parádní thriller, kde se mi z některých sekvencí rozhodně dobře od žaludku nedělalo, takto to má vypadat.....Jenže pak přišel obrat o 180 stupňů, scénáristům asi začalo strašit ve věži, protože tak zajímavě rozehranou partii dovedli do úplně diletantského konce, jenž se jim možná zprvu mohl zdát nesmírně vymyšlený a promakaný po všech stránkách.......já to ale vidím přesně z opačného úhlu, ty zvraty neměly hlavu ani patu. Což o to, herecky povedené dílo a soundtrack taktéž nefungoval jen jako páté kolo u vozu, ale ta druhá polovina to shodila hodně nízko. A ten úplně poslední záběr tomu nasadil pomyslnou korunku. Za mě dávám 40 % ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle mě upřímně mile překvapilo.. Je to nápadité, rafinované, místy sexy, místy černohumorné, chvíli sugestivně nepříjemné, kapku podvratné, dobře vycastingované a zahrané... Prostě jsem si to fakt užil a myslím, že to není jen tím, že mě odjakživa vzrušuje pohled na hezkou ženskou hrající na violoncello. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Neskutočné prekvapenie. Príbeh úplne odsýpa, scenár je dokonalý a atmosféra skvelá. Dlho sa mi nestalo, že som sa na film pozeral s pootvorenými ústami (že čo?) a naozaj som nevedel kam sa to celé bude uberať a ako to vlastne skončí. Posledná hviezdička ušla len kvôli niektorým technickým (filmárskym) nedokonalostiam. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Parádní psycho úchylárna, která je výborně napsaná a stejně tak skvěle zahraná, přičemž velký podíl na úspěchu má famózní hudební složka a brutální střih, který se někdy zarývá až moc do morku kostí. Allison Williams jsem si oblíbil v Uteč a evidentně jí podobné role přitahují. V rámci ne úplně tradičního a jasně vymezeného žánru nemohu hodnotit jinak než plným počtem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dnes v deštivý podvečer padla volba na tento film, a nichž bych si o něm cokoliv zjišťoval dopředu, byl jsem velmi mile překvapený. Mám rád psychologické thrillery, které koketují s hororovým žánrem a navíc jsou plné zvráceností, perverznosti a i trochou té brutality. Což nám Dokonalost v jisté uspokojující míře skutečně nabídla. Navíc se tu dočkáme i několika zajímavých zvratů, které vás po celou dobu drží v jisté nervozitě (nejistotě) a pohrávají si s vaší myslí a představami. Obě děvčata měla jisté kouzlo a jejich počáteční flirtování a posléze i hrátky se budou jistě líbit, zvláště pak mužské části diváků (lesbičkám samozřejmě taky). Od nastoupení do autobusu už to však moc nebyla podívaná pro slabší žaludky, což jsem já starý prasák samozřejmě kvitoval s povděkem. Halucinace, zvracení, červi, trocha té brutality a hlášky typu: já se snad v tom autobusu poseru…“ – chrochtal jsem blahem a těšil se, kam že se děj posune dále. Pak to sice začalo lehce stagnovat a Kulínského výchovné metody se mi dost hnusily, ale krvavý závěr tomu opět dodal lesk. Jen nevím, jestli by ten típek se sekáčkem v krku dokázal opravdu přežít tak dlouho… Richard Shepard to ale nakonec zvládl ukočírovat. Film má sice i několik slabin a poněkud nezáživných pasáží, ale jako celek si to udrželo lehčí průměrnou laťku. Osobně bych té zvrácenosti a brutality uvítal ještě mnohem více, ale spokojím se i s nabídnutou poloviční porcí. Ta měla totiž místy opravdu „šmak“ i jistou dávku morálního poselství, které navíc okořenily dvě pohledné dámy slušnými hereckými výkony. 60% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama