Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Butcher je kvůli svému stavu vykopnut z Bandy. Jak se ale dalo čekat, to ho v boji proti Voightu nijak nezastavilo. Hughie je překvapen příchodem jeho matky, která se několik let neukázala. Banda mezitím sleduje Sage, která posiluje svůj vliv na členy Homelanderova týmu včetně jeho samotného. Kimiko se vrátí vzpomínky na minulost. (Varan)

(více)

Recenze (14)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Par kratuckych 2-ojminutovych "zjavov". Legenda komedialneho skecu - Will Ferrell hrajuci sam seba. :) "I smell and Oscar nomination...". "Shut UP!" A druha, matka Hughie-ho vynorivsia sa odnikial, v zavere prvej epizody u ocina v nemocnici. Scenka zo zidovskej oslavy dievcata mi prisla napriek gagom a brutalitkam prilis "nasilu". Ozrata Kimiko rovnako. Uprimne, rovnako Sergiho romanik z minuilosti, Starlightina linia kompletne, ci Deep-ova hlupa "awkwardnost", v stvrtej serii uz vobec neposobia originalne. Ako-tak to drzi uzierajuci sa Butcher nad hrobom a nevypocitatelny Homelander so "synkom"-Ryanom, ktory ma slusnu "punching-face". Som zvedavy akurat na to, ako "skonci" najmudresia, ale i najkrehkejsia "SUP-ina", inak je to zatial bieda a vobec nezdielam nadsenie. 40% ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uběhly dva díly a nestalo se v podstatě nic. Banda jen žvaní o blbostech, řeší osobní krize a hádá se. Úplně se vytratil týmový duch a napětí, pro které jsem hltal první dvě řady. A přes to vše je nejhorším dílkem skládačky zatím Sister Sage. Herečce asi nikdo neřekl, že na to, aby hrála nejchytřejšího člověka na Zemi, to nestačí mít napsané ve scénáři, ale musí i tak působit. Což je fakt neděje. ()

Reklama

ReproBoy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak já to teda jako milovník tohodle seriálu napíšu. Nelíbilo se mi to. StarPlasticLight uplně příšerná a zachraňuje to jenom houmlendr. Asi se schválně rozhodli vypustit první 3 díly najednou, protože je to nic moc. Krypky ale umí překvapit a těším se na další díly. Ale od druhé serie jsou první tři díly čtvrté serie nejslabší. Sorry jako. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, na patnáct minut byla Banda zpět, ale nejde si nevšimnout, že obsahem toho zbytku neohromuje. Tvůrci přešlapují na místě a odvádí pozornost občas cameem, záběry na péro Mr. Půlkina, nebo na nechutňárny s lízáním prdelí. Lepší než první epa? Za mě ani ne, jen je trochu akčnější a nechutnější. Pořád to není tak úplně ono. ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Boys ve své 4. sezóně těžce ztrácí dech. Jedinou zábavnou složkou jsou souboje, které jsou však stále to samé. Zbytek je dějově prázdný, nudný a tvůrci jako by neměli nápady, jen uměle házeli na obrazovky ještě živé postavy. Případně si zvláštním způsobem vytváří postavy nové. Jistě, má to být celé parodie na (nejen) současné Spojené Státy, ale už ani ta parodie nefunguje. Nemluvě o napětí a fandění bandě v prvních dílech. Azurovydrak to skvěle vystihl. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama