Reklama

Reklama

Batman vs. Hush

  • USA Batman: Hush (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Záhadný nový darebák zvaný Hush se s pomocí dalších padouchů snaží ukončit Batmanův boj proti zločinu i osobní život Bruce Waynea – který mu už tak značně komplikuje vztah se Selinou Kyleovou zvanou Catwoman... Když začnou vycházet najevo podrobnosti z Batmanovy minulosti, Temný rytíř svádí boj s časem, aby zastavil Hushovu smrtící hru. Animovaný film Batman vs. Hush, inspirovaný prvotřídním stejnojmenným komiksem, vypráví jeden z nejlepších příběhů o Batmanovi, jaký kdy spatřil světlo světa. Biografie celé řady postav z komiksů DC - včetně Supermana, Nightwinga, Catwoman, Poison Ivy, Jokera a dalších - jsou vpleteny do tohoto tajemného příběhu o vraždě, tajemství a lásce, v němž budou vytvořena neobvyklá spojenectví a odhalena šokující tajemství poté, co Hush konečně prolomí své mlčení. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (58)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

V posledních letech dochází k razantnímu úpadku kvalit DC animáků. Výjimkou bohužel není ani Batman Hush. V naších končinách známý a populární příběh nedokáže ve své animované podobě téměř ničím zaujmout. Zkratkovitý a plytký scénář, nevýrazná a několik let se opakující vizuální stránka už mě nebaví. Příběh je prostý, a nic vás nedokáže udržet v pozornosti. Pochvalu si zaslouží pouze dabéři a to je zkrátka málo. Chce to nějakou zásadní změnu, jinak po těch filmech za chvílí neštěkne ani pes. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Velká přehlídka záporných, i relativně kladných hrdinů, které nechybí atmosféra a fajn Batman, jenž si tu navíc prožívá docela zdařilou romantickou linii. Záporáci však mají ve většině případů velmi krátkou životnost (a to včetně Jokera a Harley Quinn, tedy těch zdaleka nejzajímavějších), jejich prostor je často osekán vyloženě na souboj s Batmanem, což ději a především závěru neprospívá. Od něj jsem si sliboval mnohem víc. 65% ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nečekaný crossover všech možných Batmanových záporáků ve smolně podhodnoceném, přesto skvělém přírůstku do série kratších netopýřích animáků. Nechápu sám sebe, proč mi vždycky trvá celý rok sáhnout zrovna do tohoto filmového šuplíku, když právě třeba Batman: Hush je absolutním balzámem na duši pro ty, kteří prahnou po zapojení co nejvíce komiksových postav do jediného snímku. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Mám radšej tieto sólovky ako Justice League mlátičky, majú totižto násobne lepšiu atmosféru. Poteší, že Batman je tu po dlhom čase zase raz detektívom, záverečné odhalenie je ale triviálne a celý príbeh je v podstate len o tom, ako epizodicky do neho zapracovať všetkých kultových zločincov a zakončiť to "šokujúcim" zvratom. Toto je jeden z nosných batmanovských románov ostatnej doby? ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Ještě o ždibec tragičtější než pohnojený The Killing Joke. Animáky od DC to měly docela dobře rozjeté ale v posledních letech kdy dochází na ty zásadní kusy komiksových předloh si ve snaze vymezit se proti předloze podráží sami nohy. Překopaná pointa celého příběhu, předělaný hlavní padouch a tuctové osekání jednoho z těch originálnější příběhů netopýřího muže na další řadový animák, který nemá moc čím oslovit. Škoda. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Predlohový komiks napísal Joseph Loeb a kreslil Jim Lee. Prvýkrát vyšiel v decembri 2002. (toi-toi)
  • Při boji Catwoman a Harley Quinn pronese Catwoman větu: „Tvůj oblek byl IN tak v 90. letech, teď už je k pláči.“ Postava Harley Quinn byla vytvořena scenáristou Paulem Dinim a kreslířem Brucem Timmem a poprvé se představila právě v 90. letech, přesněji v roce 1992. (Scaryman)

Reklama

Reklama