Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (206)

haj 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době povedená vánoční komedie pro celou rodinu, která je přece jenom spíš pro mladší publikum, ale díky sympatickýmu hereckýmu obsazení v čele se Santou Plisskenem Russellem, pohodový atmosféře, spoustě vtipných scén, chytlavému hudebnímu číslu a animovaným elfům s násilnickými sklony určitě stojí za zhlédnutí i pro ty starší, kteří mají rádi Vánoce a americké vánoční filmy. Závěrečné cameo se dalo sice očekávat, ale i tak potěšilo. Určitě si film zařadím na seznam pro opakované zhlédnutí v průběhu dalších vánočních svatků. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Opravdové překvapení a vynikající feeling good počin pro celou vánočně naladěnou rodinu. Na Kurta v červeném pláštíku, bílém plnovousu a při ani kilu navíc se kouká parádně, skřítci mají své kouzlo a i ta děcka nejsou nejhorší. Má to slušný spád a spoustu povedených nápadů, které dokážou udržet pozornost vánočního mrzouta jako jsem já. Goldie jako paní Clausová už je jen třešnička na dortu. ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Jo, tenhle film si pamatuji, že jsem někde našel a celkem mě překvapil. Kdysi v roce 2018 jsem si ho pustil... já nevím... v listopadu? A překvapilo mě, že kamera té holky tam měla datum 24. prosince 2018, což v té době ještě nebylo. Velice kuriózní případ, který se nestával moc často a dostal mě do zvláštních pocitů. Film každopádně sám o sobě je velice originální. Úžasné dobrodružství dvou sourozenců, kteří nejsou moc v lásce po smrti otce a nevěří na Santu a kteří v průběhu nešťastné cesty na saních zažijí velkolepá dobrodružství plná pr**rů, honiček, vtipných momentů, kde Santa troluje poldy a všechny v okolí, jak byli hodní, a co si přáli a přejí. Film je též o průběžném pomáhaní jak sourozenců mezi sebou, tak Santovi, aby stihl doručit všechny dárky. Potkáme zde i celkem roztomilé Santovi pomocníky, kteří se sice zdají být roztomilí, ale v těle mají dravého orla, a dokázali zmasakrovat člověka. Nechybí zde ani dojemné momenty, kdy si bratr přeje, aby se mu vrátil otec, i když je to prakticky nemožné. Mě se tehdy ten film strašně líbil, i když je to taková vymyšlená kravinka, která ale má to Vánoční srdce. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tie hysterické deti mi sem tam vadili. Pardon, že deti. Toho chlapca nemohli dať mladšieho? Pomaly budú do filmov o Santovi dávať dredatých tridsiatnikov z antify, aj tak sú väčšinou nezamestnaní, tak nech si privyrobia. Ale inak Russelovi rola výborne sadla a v súvislosti s ním bolo veľa vtipných situácií. Ale na moje počudovanie nedostal toho priestoru toľko, zbytočne to pokazili škriatkami a inými rozprávkovými bytosťami. Možno som príliš chcel, aby to bol Santa pre dospelých, ale ono to bolo orientované skôr na deti. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Je to hodně pro děcka, hodně takové rodinné, místy už příliš sladké a dojemné, ale to asi u takového vánočního filmu musí být, takže docela dobry. Santa je takový akční, žádný obtloustlý nemotorný děda. Docela mi tam vadila ta holčička co pořád musela běhat s kamerou, aby měla o Santovi důkaz. Mimochodem dárky ale Santa rozděloval pouze po USA. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Prvé meno na Santovom zozname mesta San Francisco je Ryder Robinson. Rovnako sa volá aj skutočný syn Kurta Russella a Goldie Hawn, ktorí si tu zahrali Santa Clausa a Pani Clausovú. (Astonko)
  • Na konci závěrečných filmových titulků je věnování pro Peggy. (Rominator)

Reklama

Reklama