Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Slovensko Nicky Larson: Agent amatér (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je mimořádný soukromý detektiv, který se proslavil také jako neporazitelný pouliční bojovník či neomylný odstřelovač. Často bývá pověřován řešením úkolů, s nimiž si nedokáže poradit nikdo jiný na světě. Za pomoci své partnerky Laury (Elodie Fontanová) nabízí zákazníkům výjimečné služby, přičemž všechny jsou víceméně velmi nebezpečné. Ale i takový slavný profesionál jako Larson má jisté osobní nedostatky - často podléhá obzvláště silné náklonnosti k něžnému pohlaví, což nejen ohrožuje výsledky jeho práce, ale i šíleně zlobí jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientů ho jednoho dne pověří náročným úkolem: je třeba zajistit bezpečnost vznešeného Kupidova parfému, vůně, která udělá každého, kdo jej použije, absolutně neodolatelným. V důsledku chvilkové Larsonovy nepozornosti však legendární parfém padne do rukou zločincům. Nicky Larson musí božský parfém získat zpět a regenerovat jeho skvělé vlastnosti, což však zdaleka nebude jednoduché ... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (76)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau a Tarek Boudali po čtvrté spolu a opět výborná podívaná na plný počet. Tihle dva točí nejlepší komedie posledních let a vztyčují obrovský prostředníček USA. Příběh je tak trochu parodie na Bondovky, ale plná kreativních a originálních nápadů. Hlavní hrdina je agent posedlý sexem a ženami, což je výborný námět pro fajn komedii. a místo bomby zde záporák vymyslí parfém lásky, který když spadne do špatných rukou, tak je problém na světě. Překvapila mě také akce, Phillipe Lacheau tu má fajn souboje samozřejmě v rámci komediálního žánru jsou podány efektně a vtipně něco na styl Jackie Chan a humor je přesně dle mého gusta. Už ve 30. minutě jsem měl asi 5 záchvatů smíchu a úvodní scéna z nemocnice má kultovní potenciál jako prase. Perfektní svižná a vtipná Francie, kde krom skvělých herců stojí za zmínku i trefně zvolený soundtrack.Příběh****, Akce****, Humor*****, Násilí**, Zábavnost*****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra**, Napětí***. 9/10. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Tak na Lacheauovy komedie to bylo dost slabý a kdo ví, jestli to potěší fandy původního City Huntera. Skoro žádný balónky a to tam bylo hezkých slečen dostatek :-), Nicky tam na žádný baby nic nezkouší, prostě nuda, byť chápu, že část filmu ani nemohl :-) (nicméně marné pokusy o MOKKORI mohly udělat film zábavnější) . Jen si tam častěji dobírá Lauru (Kaori) a to je vše. Už aby byl venku aspoň ten celovečerní animák City Hunter z letoška. Ještě má todle přijít do českých kin, ale pochybuju, že to bude mít vůbec úspěch. A navíc to možná zničí dabingem paní Veselá, co dělala předchozí Lacheauovy filmy a nechápe francouzský humor a propadák roku bude na světě. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Asi jsem na tento typ filmu neměla tu správnou náladu, sledovala jsem ho ve špatnou dobu, ve špatném světle, se špatným jídlem, ve špatné poloze. Jinak prostě nevím, co se na tom tolika lidem líbilo. Celkové pojetí příběhu (vymyšlený příběh byl docela fajn) bylo divné, nezáživné a místy hodně přehnané až trapně hloupé. Konec byl taky lehce prokouknutelný, kolik už jsme v různých filmech a seriálech měli výbuchů, kdy měl hlavní hrdina zemřít, že ano :) Obsazení sympatické, ale bohužel to nevytrhlo. Od francouzské krimi akční komedie jsem čekala mnohem víc, než jen trapné 100x viděné vtipy a scény. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau je pred aj za kamerou, za mna musim napisat,m ze je podstatne lepsi herec nez reziser. Kzadopadne francuzska komedia jaxa slusi a patri, evidentne si Lacheau aj Boudali utahuju z 007 -ky - slovne spojenia ako neporazitelny poulicny bojovnik a neomylny odstarelovac ....... v buducej komedii moze Lacheau kludne riesit aj nizku - komunalnu francuzsku politiku, pripadne aj tu  vysoku    : 90 % ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Bláznivá Francúzka akčná komédia s nemalou dávkou humoru, zábavných scén a paródií. P. Lacheau / E. Fontan connection opäť funguje, ale celý film príde trošku slabší ako ich predchádzajúca spoločná (Alibi na klíč). Každopádne film určite pobaví po náročnom dni. P.S.: Malá scéna pre Pamela Anderson. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (24)

  • Élodie Fontan (Laura) spomína na natáčanie: "Dala som postave Laury trochu jemnosti. Chcel som, aby bola s Nickym (Philippe Lacheau) veľmi milujúca a veľmi ochranárska, pravdepodobne viac ako v animovanom seriáli. Vlastne si myslím, že som ju obmäkčila a urobila vyváženejšou." (Raccoon.city)
  • Hoci veľa ľudí, fanúšikov pôvodnej série a filmových kritikov pred uvedením do kín film kritizovali, po jeho uvedení v drvivej väčšine svoj názor zmenili o čom svedčí aj fakt, že film vo svojom premiérovom týždni vo francúzskych kinách vystrelil na tretie miesto v návštevnosti a v prvej 20-ke sa držal skoro dva mesiace. V roku 2019 išlo o siedmi najnavštevovanejší francúzsky film vo francúzskych kinách. Ešte väčší úspech dosiahol pri svojej televíznej premiére na stanici M6, keď si ho pozrelo až 2 249 000 divákov, čo vytvorilo v najsledovanejšom primetime 11,6 percentný podiel na trhu, čo je pri množstve a kvalite francúzskych staníc veľkým úspechom a stal sa vlastne v celom Francúzku druhým najsledovanejším programom a v ten deň najsledovanejším francúzskym filmom. (Raccoon.city)
  • Élodie Fontan (Laura) spomína, že režisér Philippe Lacheau (Nicky Larson) a zároveň hlavný hrdina filmu chcel, aby bola Laura verná kreslenej sérii, ale, aby ju prispôsobila sebe, aby zostala dôveryhodná. Aby ľudia, ktorí nepoznajú svet Nickyho Larsona, ho ocenili a pochopili, nemusí byť príliš bláznivá. A, aby to hrala tak, aby nikdy nebola otravná. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama