Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jeden z těch filmů,který na ty necelé dvě hodiny celkem pohodlně zabaví,nicméně tak za půl roku,pokud si budu pročítat zpětně svoje komentáře,budu matně tápat v paměti co,že to vlastně bylo.Samotná idea je ok a první třetina je opravdu povedená se solidní atmosférou,ale jak se začne hrát s časem přestane to trochu (byť ne úplně) dávat smysl.Vidět to tak před 10-15 lety,mohl jsem být nadšený,podobně jako jsem byl u Loopera,nicméně dnes je to "jen" lehounce nad průměrem...60% ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem sice něco jiného, ale i tak jsem byl v rámci možností spokojen. Ba co víc první polovina filmu byla skvělá a dokázala zaujmout. Tempo však postupem času začíná filmu V měsíčním světle docházet a samotný závěr mi přišel nezajímavý. Musím ale uznat, že jeden zásadní bod se podařilo tvůrcům dlouho skrývat a způsob, jakým se jim to podařilo, se mi líbil. Nechci být konkrétní, ale jedná se o původ jedné z postav. Škoda, že si tvůrci více nepohráli s druhou půlkou, protože jinak bych i mile rád dal více hvězd. Přesto si myslím, že si tento film aspoň ty tři hvězdy zaslouží. ()

Reklama

misbos 

všechny recenze uživatele

SJW 12 OPIC - aneb - mileniální oslava cenzury, propagandy, orwellovských paměťových děr, a "preventivních" poprav. Tohle JE ryze fašistickej blábol, protože jakmile připustíme byť jen na moment, že některý myšlenky!! by vůbec neměli vzniknout (přesná citace filmu), jsme v prdeli. Kdo o tom rozhodne, který jo a který ne? Kdo to bude určovat? Hlasování na twitteru??? Paradoxně by se dalo říct, že autoři tohodle díkla jsou stejný hovada, jako ta zlá milice v něm, a je jedno, do jakejch vzletejch hávů ten svůj svinčík zabalej. Ta jedna je za řemeslnou stránku věci. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[70%] Zpočátku se to tváří jako krimi thriller, který je dějově zasazený do 80 let. Postupem času se to dějově posouvá několikrát o 9 let napřed. Takže 1988,1997,2006,2015 a i letmý záběr na rok 2024. ;) No ještě tak ta první cca necelá hodina působí jako klasický thriller a docela mě to bavilo. Poté nastane zvrat, který naprosto mění žánr tohoto filmu do sci-fi. Je pravda, že jsem to ani moc nečekal. Spoustu lidí si tu stěžuje, že od tohoto zvratu to není už nic extra a nudí to do konce. Já se teda nenudil, sice to už poté neobsahovalo nic nečekaného, ale to ještě neznamená, že bych si snímek dál neužíval. Prostě to pak trochu tématem připomene terminátora a další jiné filmy. Cestování časem no a to konečné rozuzlení aspoň dává smysl. Já nevím, nic extra nemůžu vytknout, prostě tu nebylo nic, co by mě iritovalo. Hlavně Boyd Holbrook mě nečekaně chytl, zahrál tu postavu výborně. Třeba takový Michael C. Hall mi zde moc neseděl, resp. když se na toho herce podívám, vidím jednoznačně DEXTERA! ;) Ostatní herci bez problému včetně dobré filmové hudby. I po technické stránce to nebylo špatné. Sice v druhé půli už to dějově je takové bezvýznamné, ale i tak … Nicméně, neříkám, že tohle musím vidět opakovaně, ale v rámci nudného odpoledne v izolaci mě to zabavilo až až. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ne, nebylo to špatné! Filmy o cestování mám rád a tady to bylo navíc okořeněno hodně zajímavými úmrtími, kdy dotyční umírají na masivní krvácení z hlavy. Všechno bylo fajn, všemu jsem rozuměl, jen ten přenos mi přišel zbytečně emzácký. Myšlenka velmi zajímavá, ale rozepisovat ji tu tak vykecám to hlavní a to nechci. Máte-li rádi mysteriózní thrillery s ,,cestováním'' :-) pak si tohle nenechte ujít neb to bylo velmi koukatelné ! Dávám za 3 vpichy. * * * ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Zařízení pro vstřikování izotopů je v podstatě upravená pneumatická přímočará pila používaná především v průmyslu pro opravy karoserií. (DJMaroko)
  • Lockova (Boyd Holbrook) manželka nosí v úvodných scénach tričko s nápisom Pottstown. Režisér Jim Mickle sa narodil v meste Pottstowne v Pensylvánii. (m.a.t.o.)
  • V 40. minúte je vidieť vnútro obchodu s potravinami s americkými vlajkami a filadelfskými novinami. Potom sa záber presunie na pohľad na obchod so zmiešaným tovarom na druhej strane ulice, Jamestown Milk. Ide o torontský obchod na ulici Parliament Street neďaleko ulice Wellesley. Následná návšteva cintorína Lockom (Boyd Holbrook) s jeho dcérou sa natáčala o niekoľko blokov ďalej. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama