Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (119)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada nejvíc teenagerského seriálu současnosti se snaží navázat na všechny nezodpovězené otázky z minula a na jejich pozadí samozřejmě klást mnoho dalších, přidat pár neobyčejných postav a rozvíjet nové linky. Některé jsou povedené a vzbuzují ve vás sympatie, některé mi nesmírně lezly krkem a hlavou mi pluly myšlenky, jestli už toho Moordalu nebylo dost. Stále ale potřebuju pár dost podstatných odpovědí, bez kterých by se mi obtížně žilo. A tak i přes veškeré neduhy nechávám i tentokrát za pět s tím, že mi to tvůrci dluží do příště. [viděno na Netflixu] ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série se až moc zabývá vedlejšími a ještě více vedlejšími dějovými linkami. Celkově se hlavní příběh podle mě posunul o velmi málo, každý se furt za něco omlouvá, všichni se furt jenom rozcházejí a tvůrci už myslím moc nevědí, co dělat. Meave (a možná i Otis) zde podle mě dostala málo prostoru a jiní zase až moc. Bez té kliniky to není sice ono, ale furt se na to kouká dobře, jsou zde hezké, emocionální momenty a hymna školy výborná. Pokud bude další série, tak už bych asi zvolil radši to ukončit než se motat stále dokola bez nápadů. Furt jsem si ale třetí sérii užil. ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je už výrazně slabší. Otisova sexuální poradna tu vážně moc chybí. Chápu, že to stále nemůže být to samé, ale bylo to prostě originální. Je tu taky bohužel o dost víc buzerantů. Jediný vztah, který mě zajímal, byl Otis a Ruby. Jinak ostatní byly spíše otravné. Nová ředitelka je strašně nesympatická, ale na druhou stranu její nová pravidla jsou moc fajn, taková pěkná změna. Povedla se tu i složená hudba. A aspoň se vyřešil vztah s tím otravným vozíčkářem. Celkově mě nejvíc bavily jenom dva díly, od kterých jsem se nemohl odtrhnout. Jinak vážně takový průměr. ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dlouho jsme čekali a nakonec přišla studená sprcha v podobě zklamání. Kouzlo minulých řad se vytratilo. Tohle není to Sex Education, co milujeme. Jenom pátá epizoda připomene staré dobré časy a vhrne divákům slzy do očí. Scénáristé se bojí šokovat a osmihodinovou stopáž naplňují vatou a zbytečnými dějovými linkami. Postavy se chovají podivně a nejednou se budete divit tomu, co zrovna provádí. Finále je velmi uspěchané. Kdyby to touto řadou skončilo, nezlobil bych se. 7/10 ()

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, zase pět hvězd. A co víc říct? Osobně mi přijde hrozně zajímavé, jak si seriál jede ve svých kolejích, odehrává se na neurčeném místě a v neurčeném čase (kolize moderních telefonů a starých aut) a řeší velmi moderní témata, zatímco se všichni oblíkají jako moje máma v 80kách. A mě ten storytelling, vztahy a postavy prostě baví. Je to jednoduché, ale zároveň komplikované. Každá postava je důležitá a unikátní, má nějakým způsobem rozvinuté pozadí a všechny tak tvoří pěkný, chaotický celek. Tuto sezónu jsem byla nejvíc zaměstnaná vztahem Jean a Jakoba. A přestože se nám tady toho moc nedostalo, Adama(♡) a Michaela. Doufám, že se jim bude 4. sezóna věnovat víc. Zase čekat rok. :/ ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

  • Otisova matka poprvé zmíní své příjmení za svobodna. (griph)

Reklama

Reklama