Reklama

Reklama

Sexuální výchova - Série 3

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (120)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina za 5, druhá za 4, ale velmi dobré. Sice ubývá humor a základní koncept je taky víceméně FUČ, ale díky skvělým postavám, to dobře drží pohromadě a slzy tekly nemálokrát. Nejsem však příliš spokojen s tím jak se jednotlivé vztahy vyvrbily a hodně to pro mě tahala Ruby, která v druhé půlce neměla už žádný prostor, škoda, přesto příjemně strávených 8 hodin. 8/10. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí serie dá nahlédnout pod pokličku některým z dosud vedlejších postav. A pořád je to lidské a  vtipné a taky tak strašně motivační, ale.... některé scény, u nichž bych si v jiném seriálu rvala vlasy studem, jsou tu podány s takovou nadsázkou, že baví. Příběh se uzavřel a já jen doufám, že ho nepokazí další sérií. ()

Reklama

PanTumnus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série o tom, že změna je dobrá. Tvůrci skvěle pracují se vztahy jednotlivých postav a s tím, jak negativní věc nebo zkušenost, může v budoucnu vyústit v něco pozitivního a život měnícího. Jen některé dějové linky nebyly zvládnuté tak dobře, jak si možná scénáristé mysleli (Hope, Rubi, Ola...). Čtvrtou sérii ano, ale jen pokud bude skutečně poslední. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Muž, který si oholí vous kvůli ženě, si nezaslouží ani vous ani ženu. -Abraham Lincoln, 1865. Tak co je nového v Mordale? Otis a Maeve to jedou furt dokola, už to docela připomíná takový ten klasický “would they ever?“ vztah, který známe ze sitcomů, prostě maybemaybemaybe a když už to vypadá, že se to někam posune, tak najede klasicky konflikt. Z toho konce bych moc nervozní nebyl, vsadím se ve čtvrté sérii se Maeve vrátí tak v druhém díle, ten cliffhanger z konce druhé série se taky vyřešil hned. To finále bylo možná moc uspěchané. Lidi se tam pořád rozcházejí, jakože fakt všichni, není tam ani jeden stálý vztah za ty tři sérky, takže vlastně můžu říct, že si ten seriál drží autentičnost :D V každém dílu dva rozchody a většinou kvůli totálním hovnům. Jinak je to stále hrozně zábavný, nedošel tomu absolutně šmrnc jako některým jiným zahraničním seriálům, které financuje Netflix (ahoj Papírový dome). Holt američané dělali tak dlouho trapné ,ubohé středoškolské dramata (ahoj 13x důvodů proč), až museli přijít jejich otcové kolonizátoři a ukázat jim jak se to dělá správně. Celkově tedy spokojenost a uvidíme co bude dál (kdyby oznámili konec seriálu, nebyl bych překvapený, možná jenom trochu zklamaný). btw. když ve čtvrtém díle Eric říká, že jede na svatbu k babičce do Nigérie, tajně jsem doufal, že až v Lagosu vystoupí z letadla bude tam čekat moderátor Simon a jeho kámoš pasta a stane se tohle. ()

Disk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I třetí řada mého milovaného seriálu je totální bomba. Hlavně oživující francouzská a nigerijská odbočka. Celé je to totálně boží a moc mě těší, že tvůrčí tým dává velké prostory nejen hetero a LGBT+ lidem, ale i lidem nebinárním. Celé je to navíc totálně britské a kousavé, je to obrovsky spontánní a představa, že na čtvrtou řadu budu zase čekat minimálně celý rok, mě naplňuje smutkem. A ten geniální soundtrack... ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

  • Maeve tvrdí, že nevie po francúzsky. Emma Mackey, ktorá ju hrá, je Francúzka a v skutočnosti hovorí plynule po francúzsky. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama