Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hawkeye je jmenován zástupcem velitele, když plukovník Potter odjíždí na tajemnou cestu do Tokia. Všichni se obávají o plukovníkův zdravotní stav, ale nakonec se vše vysvětlí. Hawkeye čelí problémům s velkou skupinou uprchlíků, z nichž hlavně děti potřebují lékařskou péči. (TV Nova)

Recenze (6)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když v takto pokročilé fázi seriálu nejde o epizodu, jejíž schéma jsme již několikrát viděli, jde většinou o kvalitní a napínavou epizodu. Škoda jenom, že se jich nedařilo natočit více. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potterova (Harry Morgan) dojemná řeč Davida Ogdena Stierse (Charlese) rozplakala, proto o této scéně říkal, že patří k nejsilnějším vzpomínkám na seriál. Potter (Harry Morgan) poslouchá píseň "Roses of Picardy". " Roses of Picardy " je populární britská píseň s textem Fredericka Weatherlyho a hudbou Haydna Wooda vydanou v Londýně v roce 1916. Byla jednou z nejslavnějších písní první světové války a byla často nahrávána až do současnosti. Píseň zazněla ve filmu Roses of Picardy (1927).  Pikardie byla historická provincie Francie, která se táhla od severu Noyonu po Calais přes celý departement Somme a sever departementu Aisne. Tato oblast obsahovala bitevní pole Somme – dějiště některých z nejkrutějších bojů během první světové války. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To je součást mého plánu, vedení nedostatkem příkazů, velím tím, že nic nedělám..." - "Jenom se modlím k Bohu, aby tuhle válku skončili a zapomněli jak se dělají války!" ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inu, všechna čest. MASH stárne jako dobrá brandy. Byl výborný od začátku a pořád si drží vysokou úroveň. Jen se mi zdá, že v této řadě je vysoce nadprůměrných dílů více než v řadách předchozích. Jsem velmi spokojen. ()

Reklama

Reklama