Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

MASH dostane úkol vyzkoušet při vhodné příležitosti nový lék. Ten se hodí ve chvíli, kdy se do tábora vydá korejský sedlák s krávou, která je březí, ale nebude schopná přivést své tele na svět vlastními silami. (TV Nova)

Recenze (5)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mi vadí, že se opět hledá ta lepší stránka Margaret. Naopak porod krávy a nový lék, přes očekávatelné schéma dílu, byly tou lepší stránkou seriálu. Hlavně BJ hlášení. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl je zajímavý comingoutem Margaret vysvětluje svou povahu příčinami v dětství kdy ztrácela kamarády z kterého vznikl strach pustit si někoho k tělu aby už znovu nemusela zažívat bolest ze ztráty... Ani ženy Winchesterů nedělejaí ženské práce... Mohl bych si přidat? Nevím ještě to nikdo neudělal... Český název mi nedává smysl... ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taky mi moc nesedí, jak z Margaret dělají absolutně kladnou postavu, připadá mi to jakoby i po odchodu Larryho Linvilla chtěli poukázat, jak hroznej Frank byl a že jen kvůli jeho vlivu se Margaret chovala tak, jak se chovala, takže s jeho absencí se vrátila do normálu. Druhá linie s rodící krávou a znuděným přednášejícím Charlesem byla o dost zajímavější.... ()

Reklama

Reklama