Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carol se Susan chystají lesbickou svatbu. Monika se ujímá přípravy jejich svatební hostiny a všichni přátelé jí přitom pomáhají. Carol je ale smutná, protože její rodiče se odmítají svatebního obřadu zúčastnit. Ross se ji snaží utěšit a nakonec ji sám odvede k oltáři. Na návštěvu k Rachel přichází její matka, která se rozhodla, že se rozvede... (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (14)

  • Reálná verze seriálu Tak jde čas (od r. 1965) se natáčí v Burbanku v Kalifornii, kde se natáčel i seriál Přátelé. (griph)
  • Phoebe (Lisa Kudrow) se zmíní o svatbě s Duncanem (Steve Zahn) kvůli zelené kartě, s nímž zahájila rozvodové řízení v epizodě Phoebin manžel (1995). Později je naznačeno, že se vdávala i v Las Vegas. (griph)
  • Rachel (Jennifer Aniston) v jedné scéně vtipkuje, že když chce být její matka jako ona, proč by nemohla okopírovat i její účes. Je to narážka na účes Rachel, který byl tehdy velmi populární. (griph)
  • V epizodě vidíme úplně první svatbu v seriálu. (griph)
  • Epizoda vyvolala v USA kontroverzi kvůli zobrazení lesbického páru Carol (Jane Sibbett) a Susan (Jessica Hecht). Stanice WLIO v Limě ve státě Ohio a KJAC v Port Arthuru v Texasu odmítly epizodu odvysílat. (cheyene)

Reklama

Reklama