Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ross ráno s údivem zjišťuje, že se večer pořádně opil a strávil noc s Chloe. Pokouší se telefonicky přemluvit své známé, aby o jeho přestupku mlčeli. Rachel se přesto o jeho milostné epizodě dozví. Jak se zdá, usmíření se konat nebude. (TV Nova)

Recenze (6)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezchybná epizóda. Gunther mal konečne šancu pozvať Rachel na rande, ale nevyužil ju. Ross: I'm not trying to "get out" of anything, okay? I thought our relationship was dead. Rachel: Well, you sure had a hell of a time at the wake😁. Chandler: Look, if you absolutely have to tell her, at least wait until the timing's right. And that's what death beds are for. Fakt perfektne napísané. Super. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (14)

  • Záverečná scéna, v ktorej sa Rachel (Jennifer Aniston) oficiálne rozchádza s Rossom (David Schwimmer), bola taká emotívna, že Jennifer Aniston aj David Schwimmer sa po jej natočení rozplakali. (Pat.Ko)

Související novinky

Přátelé poprvé v kinech

Přátelé poprvé v kinech

14.08.2019

Letos na podzim to bude 25 let od premiéry legendárního sitcomu Přátelé a k té příležitosti se teď Monika, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey a Ross vůbec poprvé oficiálně podívají do kin. Událost… (více)

Reklama

Reklama