Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Do zapadlého pražského divadla Blancharde nastupuje nový ředitel Petr Kaluža (Hynek Čermák). Hned po nástupu zjišťuje tristní stav divadla i ansáblu a hodlá tomu udělat přítrž a všechny postavit do latě! Očekává aktivní účast ode všech – k nelibosti všech. (Kino iDNES)

Recenze uživatele manonfire k tomuto seriálu (3)

Za oponou (2019) 

Tak je to samozřejmě chujovinka, ale to byla i Zkáza Dejvického divadla či Dabing street. Faktor hereckého ansáblu DD to i v tomto případě v poklidu vynahradí. Není to sice žádná komediální událost desetiletí, ovšem pár scének na mě zafungovalo přesně tak, jak mělo. Sice šlo o gagy, které neměly s ústředním "nedějem" moc společného, vlastně nebyly ani nikterak překvapivé či vypointované, ale měly své roztomilé kouzlo díky hravosti hlavních aktérů. Nejlepší byla telefonická scéna Hynka Čermáka s nahluchlým recepčním deníku Stalo se a Jaroslav Plesl, vyprávějící lichváři obsah jeho plánovaného artového filmového filmu od Filmové společnosti s.r.o. Kromě téhle dvojky zahrál pochopitelně výborně též Kamil Halbich svého neurotického slabocha, Tomáš Havlínek teplého maskéra a Anna Stropnická klasickou obrýlenou myšku. Rímský je na podobné role rovněž jako dělaný, jeho hlas je pastva pro uši. Jana Pidrmanová pak zase pastvou pro oči a všechny další tělesné senzory chlapa. 60% ()

Grant (2019) (E05) 

Telefonistická scéna byla nejlepší z celého seriálu. A to z obou stran sluchátka:)) ()

Privátní peníze (2019) (E06) 

A jeho táta boxer se to dozví, přijde za nima a ...zboxuje je oba dva.:)) Škoda, že měl Plesl v seriálu jen minimum prostoru. ()

Reklama

Reklama