Reklama

Reklama

MacGyver - Série 1 (1985) (série)


Svět podle Trumba (S01E06)

(epizoda)

Obsahy(1)

MacGyver odchádza do Amazónie za svojím priateľom dr. Charlesom Aldenom, vedúcim expedície Inštitútu tropickém ornitológie, aby mu pomohol zistiť, pred akým nebezpečenstvom z určitých oblastí pralesa náhle uteká a uniká všechno živé. Spoločne sa vydávajú pátrať do ohrozenej oblasti, kde Lucien Trumbo vybudoval prakticky z ničoho kakaovníkové plantáže a dedinu pre domorodých robotníkov. Tam odhalia, že zdrojom nebezpečenstva sú miliardy všežravých a všetko pustošiacich mravcov. (TV JOJ)

(více)

Recenze (9)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa mňa jedna z top 3 najlepších epizód a jedna z najzapamätateľnejších. Až po mnohých rokoch neskôr som zistil, že spracovaný námet nebol celkom originálny a vychádzal z o 30 rokov staršieho filmu Nahá džungla, samozrejme v modernejšom a svižnejšom kabáte a bez zbytočnej romantiky. ()

KOOHA 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tupoučké, ale krásné. Jeden z nejlepších dílů. Tyhle první epizody byly pecka, nabité nápady MacGyverismů, které postupně upadaly až nakonec seriálu byly pomálu ()

baclajean 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď som MacGyvera ako malý chlapec pozerával v telke, toto bola moja najobľúbenejšia časť. Z úcty k tomuto faktu a spomienkam dávam 3/5, ale už to nemá takú intenzitu, ako "za mlada". ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.část nám ukáže jak zachránit geoložku se zajetí v Pyrenejích ... :)) 2.část jen malou expedici pro nás dva ;) mravenci nesou smrt ;) chudák Ferda Mravenec a jeho kamarádi... :)) ()

Reklama

Reklama