Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní oddělení zatýká agenta britské tajné služby Andyho Drakea. Důkazy hovoří jasně, že posledních patnáct let pracoval pro Číňany. A to je velká nepříjemnost, neboť Drake byl Cowleyho člověk. Šéf CI5 se také obratem ocitá v domácím vězení. O Drakea se ovšem zajímají i Rusové a do hry zapojují svého agenta v britské tajné službě, známého pouze pod krycím jménem Valentýn. Aby se očistil, přijde Cowley s šíleným plánem, je ale dost dobře možné, že sleduje úplně jiný cíl. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z těch spíše „vlažnějších“ dílů, které mě moc nebaví. Cowley má domácí vězení, Bodie a Doyle dostanou dávku z nejmodernějších plynových granátů a ruský agent je nakonec dopaden. Pro někoho super past a vymyšlený plán, pro jiné a já mezi ně taky patřím, spíše slabší průměrná podívaná. Tahle čtvrtá série se mi zatím líbí asi nejmíň. Začíná to postrádat šťávu, ale stejně se už těším na další díl. Mám Profesionály prostě rád i po tolika letech… ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V originále Need to know, u nás "přeloženo" jako Cowley v úzkých. Což je samozřejmě zcela nesmyslná představa, takže to ani neodpovídá obsahu dílu. Pan Cowley je celou dobu v pohodě a vše má pod kontrolou, jako vždy:-) ()

Reklama

Reklama