Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 4 (1980) (série)


Provize (S04E14)

(epizoda)

Obsahy(1)

Při přepadu jachty, sloužící jako základna teroristů, narazí Bodie na bývalého parťáka z SAS Jimmyho Kellera. Zdá se, že CI5 a SAS pracují na stejném případu a Cowley bez okolků dojedná společnou operaci. Bodie s Kellerem infiltrují teroristickou skupinu a připravují útok na vysoce postaveného vládního úředníka. Atentát má ale v režii CI5 a díky bezchybné práci se podaří vraždu nepohodlného činovníka úspěšně nafingovat. Zbývá jen usvědčit muže v pozadí, situace se ovšem nečekaně zdramatizuje. A jako již tolikrát předtím v tom svou neblahou roli sehrají peníze. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bodieho „kamarádi/spolubojovníci“ z minulosti už několikrát ukázali, že porušování zákona je pro ně hračka a čest nechali dávno v africké buši…A ani v tomto případě tomu nebude jinak, přestože „naoko“ to vypadalo zprvu jinak. Jeden z těch lepších dílů této série a to nejen díky vcelku slušné porci akce, auto honičce či několika přestřelkám, ale i docela velkému počtu mrtvých. Je jen škoda, že se tato čtvrtá série blíží ke svému konci a přesto opravdu dobrých dílů tu tentokrát bylo málo… ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, ve kterém všechno oddře Bodie, zatímco Doyl je na dovolené, kterou tráví v dodávce se sluchátkama na uších poslechem kvalitních nahrávek z britské mutace "Ivánku kamaráde, můžeš mluvit?". A když už se na konci zapojí do akce, je z toho nicnedělání tak zpomalený, že si klidně nechá ujet padoucha s půlmiliónem v kufříku. Fascinuje mě, že toto Doylovo selhání předpověděl ten druhý padouch, páč si na toho půlmiliónového prvního počíhal jinde. Doufám, že si to Doyl neuvědomil, z toho by brečel doteď. Jo ahá, bacha, prozradil jsem konec zápletky, tak na to zapomeňte, jo? Jakože jsem nic neřekl. Jinak tedy mě fascinuje britské zemědělství. Kdyby se ten díl točil u nás, byl by o polovinu kratší, páč padouch č.3 by rozhodně nemohl tak dlouho prchat v běžném cestovním voze přes pole, zapadl by hned do brázdy. Však taky Britům na poli neroste nic než tráva, se nedivím, že svého času okupovali půlku zeměkoule, museli, jinak by umřeli hlady. PS: Kdyby se paní Bodieová divila, proč přes veškerou snahu pořád nemají s manželem děti, ať nechodí k doktorovi a shlédne tenhle díl, konec jí vše osvětlí. Těžce raněný padouch říká Bodiemu: Teď už máš u mě dvě kulky! ()

Reklama

Reklama