Reklama

Reklama

Bohové se zase zbláznili

  • Hongkong Xiang Gang ye feng kuang (více)

Obsahy(1)

Náčelník křováckého kmene Xi, který se kdysi vydal vrátit bohům láhev od Coca-Coly a potom se vypořádal s bandou pašeráků slonoviny, když hledal své ztracené děti, má nové poslání. Od mladé Čínanky Sharon, která v buši natáčela reklamu na hamburgery firmy Malibu totiž dostal další láhev i s malým suvenýrem, žlutým péřovým ptáčkem, uvnitř. Protože se vesnici nikdo ptáčka nedokáže "osvobodit" vydá se Xi opět na cestu a shodou nehod a náhod se nečekaně ocitne v Hongkongu. Tady se setká nejen se Sharon a jejím popleteným asistentem Johnem, ale také s dvojicí pašeráků, kterým omylem sebere váček s pašovanými diamanty. A tak se Xi ocitl uprostřed moderního velkoměsta, které se mu příliš nezamlouvá, mezi lidmi, jejichž podivné chování není schopen pochopit, pronásledován padoušskými pašeráky a vymoženostmi moderní civilizace a ještě ke všemu je tu jeho úkol osvobodit ptáčka z láhve. Není však sám kdo má starosti. Sharon zjistí, že její nevěrný manžel zmizel za hranicemi nejen s milenkou, ale také se všemi penězi. I na to, jak se ovšem vzápětí ukáže, má Xi jednoduchý recept. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak kdo se tady zbláznil? Já, tvůrci, a nebo vážně ty bohové kteří poslali chudáka nebohého N!xau do zářivých světel velkoměsta.? Ty kdyby to viděli:-)!? Ne nadarmo se říká, že v nejlepším je třeba přestat. Tento film plný nuceného humoru a groteskních situací je toho vzácným příkladem..Téma křováků už je dávno plně vyčerpáno. Doporučuji se dívat s přivřenýma očima:-) ()

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se nedá hodnotit, to je vykrádání dvou předchozích částí a navíc tak fušersky, že se Vám musí obrátit žaludek. Scénář nahradily bezduché trapné scény a naprosto žaludek zvedající režie hodně snížila moje mínění o filmech pocházejících z Hong Kongu. Žalostný je i závěr po němž jsem měl chuť třískat hlavou o zeď. Je možné, že jsem viděl už i horší filmy, ale u žádného jsem se necítil tak trapně. Tohle teda tvůrci podělali. ()

Reklama

Daweflip odpad!

všechny recenze uživatele

Vyvrhel mezi odpady, kterého se každý "odpad" se zbytky hrdosti musí štítit. Člověku se až dělá zle z toho, co udělají tvůrci pro pár dolarů. Pokud ho někdy uvidíte v televizním programu, doporučuju na dotyčné místo plivnout, vyhodit pojistky v celém baráku a počkat, až se tahle stoka prožene vaší vypnutou televizí. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Dle mě to nebylo (ani není) až tak hrozný, aby si od většiny uživatelů zasloužil N!xau odpad!. Souhlasím, že originalita už opadla. Jakpak by také ne, když je originální jen něco, co člověk vidí poprvé. Pochopitelně už tedy pokračování nemůže být originální. :-D Už pouze z principu, že ostatní tenhle film tolik shazují, tak já mu naopak přidám. Že k tomu musím mít i jiný důvod? Proč bych měl? ()

Logout 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, vždycky jsem si myslel, že jde o třetí díl, točený časově v podobném horizontu jako první dva díly. A teď koukám, že to je dokonce čtvrtý díl (třetí jsem fakt minul, musím si doplnit) a je to točeno 13 let po prvním díle. Hodnocení mi přijde nespravedlivé, je to pravda trochu slabší, zvláště při porovnání s jedničkou, ale aby to bylo v nejhorších filmech všech dob? To jsem tedy už potkal i horší kousky... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama