Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Novinář se snaží vyrovnat se smrtí svojí manželky. Začne se chovat nevrle, aby od sebe odehnal ty, kteří se mu snaží pomoct. (Netflix)

Recenze (37)

geklon 

všechny recenze uživatele

Já to tomu Rickovi nežeru, zbytku hereckého ansáblu ano, ale ten Rick je v mých očích takovej sakisticky nadřazenej píčus, že mu ta poloha "Umřela mi žena, nechci bez ní být ani vteřinu. To se radši zabiju. A při tom jsem se k ní choval jako děcko z diagnosťáku ke sým vychovatelům.", zkrátka není vůbec přirozená. Za mě si dejte třeba MOM, nebo klasickýho Loui. To mi přijde jako daleko silnější a realističtější. ()

Aristes 

všechny recenze uživatele

Náběh to mělo slušný. Gervais je ateista, takže žádné pánbíčkaření se naštěstí nekonalo, ačkoli k tomu námět mohl svádět. Co mi vadí, je, že Gervais namísto aby se spokojil s tím diváka rozesmát (což se mu v mém případě tu a tam přeci jen podařilo), má navíc potřebu mu ještě předat pár životních mouder. Do toho hlavní hrdina si nesmí ponechat svůj pokřivený charakter, ale musí se změnit, stát se dobrým lidumilem, který se naučí mít všechny rád, a jemuž nakonec všichni odpustí... Nebýt tohoto přemoudřelého, přeslazeného a uslzeného vyústění, mohla to být daleko větší bžunda. ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazně cynicky nihilistický náhled na život z pohledu člověka, jenž se domnívá, že o vše přišel, proto přeskakuje zábrany slušnosti a jakési základní společenské morálky a okolní dění komentuje tím záměrně nejméně přijatelným způsobem. Ricky Gervais si nebere servítky (což trefně prezentoval i na posledních glóbech) a dělá to sakra dobře. 8,5/10. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dala jsem si čas na rozmyšlenou, trochu mi vadí ta předvídatelné, jak se to bude vyvíjet. Absordita si urvat svůj kousek slávy v místních novinách je velký bizár. Ricky je svůj, za mě nejlepší je diskuze s cukrárně s dětskou porci :) jinak je to příjemný pohlazení podusíme, ale čekala jsem to ostřejší. / 12.1.23 dokoukano ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že se pořád ještě točí záležitosti, které jsou pro mě jako za odměnu. Ricky Gervais mě tímto počinem opravdu dostal, jeho Tony je cynik podle mého gusta, jenž glosuje všechno (a všechny) s úžasným sarkasmem, navíc je ateista, takže bylo jasné, že si ho musím okamžitě oblíbit. U minisérie Fleabag jsem kritizoval to, že se tvůrcům nepodařilo dokonale sladit komedii s dramatem, tady to ale vyšlo dokonale, a tak jsem místo zběsilé legrace nebo uplakané tragédie dostal krajně lidský příběh, od kterého jsem se nemohl odtrhnout. P. S. Hned v první epizodě byla parádní definice lidského druhu:-) ()

Zajímavosti (1)

  • Novinový titulek „Life of Brian“ odkazuje na stejnojmenný film Life of Brian (1979) skupiny Monty Python. (velkyvezir)

Reklama

Reklama