Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tony se sice ještě nesebral z toho, že ztratil Lisu, a začít znova se mu taky moc nedaří, ale prapodivnému světu kolem sebe dokáže i tak projevit účast. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Gervais je nejsilnější, když se utápí v žalu. A jakkoli to jeho postavě nepřeju, poslední dvě epky jsou proti těm prvním čtyřem jak máslo a margarín. Některý gagy tu opět hladí genialitu po vlasech. Některý si dávaj repete až moc často. A pak jsou tu ještě gagy s psychiatrem, který se snaží zdolat šestitisícovku v antivtipu. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série ukazuje mnohem víc Tonyho pozitivních vlastností, což je jen dobře, protože se díky nim daří pozitivním směrem posouvat i linie dalších, veskrze sympatických postav. Humorný vrchol pak představují novinářské vsuvky, kdy u některých nebudete věřit, co je Gervais schopný vymyslet. Druhá řada je tak pozitivní i melancholická zároveň, že dokáže vzbudit emoce snad v každém divákovi. ()

Reklama

Mitin 

všechny recenze uživatele

Ricky zažívá v 2. sérii větší progress a zároveň využije svých zkušeností a pomůže změnit lidem kolem sebe své životy. Noviny perfektně odráží dění ve světě a 8 y.o. holčička je skvělá scénka. Gervais je na tohle génius. Příliš se na mě opakuje to, kdy v dialogu během 10s Ricky spustí nekonečné vyprávění o Lise, ale série se odehrává to v krátkém časovém úseku, takže se to dá pochopit. ()

Splasher

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi podobné pocity jako z první série a Dereka. "Reklamní vyumělkovanost". Tedy pro mě přesný opak k závěrečné písni Sufjana Stevense. Přijde mi, že se Ricky ani nikam herecky neposunul. Spíše naopak. V dramatických polohách je stále velmi nepřesvědčivý a bohužel mi přišlo, že je o něco slabší i v těch komediálních (použité vtipy už dříve podal/režíroval lépe). ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada nabízí v podstatě to samé jako první, jen se hlavní postavě pomalu rozpouští její cynická slupka a je víc empatičtější vůči okolí. Podíl humoru je mírný a terapeutickou náladu seriálu jen sem tam zprzní klasické explicitní kousky jako katastrofální komunitní představení. Sneslo by to míň dílů a už proboha žádné další domácí video. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama