Reklama

Reklama

Po životě - Série 3

(série)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tony už sice není takový agresivní mrzout jako dřív, ale pořád se mu nedaří zaplnit prázdnotu, kterou v něm zanechala smrt milované manželky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (44)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavilo víc než s2. Možná rozpoložením, nevím - každopádně humor zase ostrý jako břitva "vypadáš jako Maradona, ale po smrti." A ikdyž chybí pár postav, tak některé dostávají víc prostoru a je to ku prospěchu (Kath, Brian!). Uvítal bych i s4, ale pokud to takhle Ricky ukončí, tak rozhodně za ten melancholický poslední díl palec nahoru. 7.5/10 ()

clump 

všechny recenze uživatele

Že u Rickyho místama brečim smíchy, to tak nějak očekávám. Ale že se mi nepodaří zamáčknout slzu dojetím a rozechvěje se mi hlas, to jsem i navzdory předchozím sériím zas tak úplně nečekal. Ne že bych neměl city a seriály neuměl prožívat, ale obvykle se mi daří udržovat si určitej odstup. Pro mě jedna z nejvtipnějších záležitostí posledních let a zároveň nejtklivější věc od finále Klonových válek (ano, je to divný srovnání, ale to bylo skutečně naposled, kdy mě fiktivní dílo rozplakalo). ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc nechápu, proč tohle vzniklo. Druhá řada měla ještě ten smysl, že reálně posouvala děj i psychiku hlavního protagonisty dál. Změnil se i celkový přístup k humoru i dramatu. Ve třetí sérii se nestane vůbec nic a a není tam žádná změna oproti druhé sérii. Jediné, čím seriál nadále boduje, jsou ony víceméně samostatné scénky, kdy se Ricky obvykle dělá srandu z něčeho, co ho sere. Ricky Gervais je jeden z mála lidí, kteří uvažují prakticky stejně jako já, v podstatě takřka ve všem, takže pro mě je to stále příjemné sledovat, ale mnohem radši bych byl, kdyby Ricky rozjel spíše zase něco nového, než abych se znovu po roce vracel k příběhu, který vnímám už jako dávno uzavřený. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám Rickyho přístup rád. Jakmile pustil další video s manželkou, došla mi trpělivost a přeskakoval jsem. Možná to byl cíl, ale už jsem necítil lítost, ale zmar. Nebyl tam za mě žádný posun u nikoho. Je fajn, že snad byli ve finále happy, ale vody zůstaly brutálně stojaté. Nejvíce nosné byla sportovní klání a nepovedená rande. Naopak vtípky postavené na bizarnosti a nechutnostech už moc nebavily... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Depresivní Tony se potřetí vrátil na místo činu, a přes mé velké obavy se mu i tento pokus poměrně vydařil. Druhá sezóna mě připravila na značné úbytky v oblasti humoru (proto ty obavy), ale přestože třetí řada ani náhodou nedosáhla kvalit té první, nemám důvod pro to, abych ji nějak ošklivě ztrhal. K mému vlastnímu překvapení jsem se v závěru dokázal naladit i na ty vážnější tóny a vcelku jsem si to užil. / Poučení: Jo, jo, život je pořád svině. ()

Galerie (50)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama