Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Novinář se snaží vyrovnat se smrtí svojí manželky. Začne se chovat nevrle, aby od sebe odehnal ty, kteří se mu snaží pomoct. (Netflix)

Recenze uživatele zdenzo k tomuto seriálu (3)

Po životě (2019) 

1. série: 3* 2. série: 4* Komentáře pod jednotlivými sériemi. ()

Série 1 (2019) (S01) 

Jednoduše řečeno, komu se toto líbí a hodnotí výše než 3*, tak díky ta podporu Gervaise, ať už jste Rickyho objevili, máte rádi tuctové seriály nebo život ve srač**ch. Nám fajnšmekrům a fandům ikonického humoru Gervais-Merchant tato jednohubka nemůže stačit. Příliš soft a ubulené, nevyužitý potenciál (stejně jako Hello Ladies via SM). Opravdový znalec standupů RG a The Office je logicky náročnější. Snad další série napoví co tím chtěl básník říci. 2,9* ()

Série 2 (2020) (S02) 

GERVAIS VYSTUPUJE ZE SVÉHO STÍNU První sérii jsem v hodnocení docela naložil. Nicméně až nyní mi jako fanouškovi RG došlo kam se šílenec z kanclu posunul. Zůstává kanclovské pitvání v postavičkách kolem hlavní role, na své si přijde i Gervaise-Merchant sarkasmus, ale RG hlavně objevil způsob jak seriózně popsat (ne)vyrovnávání se s odchody blízkých. A že je to soda. Zvláště poslední díl druhé série. Až takhle Ricky, vážně? OK. Beru. Teď mi to zapadá k jedničce. 3,9* ()

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama