Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Novinář se snaží vyrovnat se smrtí svojí manželky. Začne se chovat nevrle, aby od sebe odehnal ty, kteří se mu snaží pomoct. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (181)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gervaisovská jednohubka,která mě sice celkem bavila,ale žádnou větší stopu ve mě nezanechala.Je samozřejmě smutné se vyrovnávat se ztrátou někoho blízkého a každý se s tím srovnává jinak a po svém,ale že by mě tady ve výsledku stále se opakující řeči o tom jak není proč žít atd dojímaly se úplně říct nedá...60% ()

mad_ness 

všechny recenze uživatele

Lenže... Deadly Sirius nemá prekrásnu Brandy. Najviac sa mi aj tak páčia reakcie ľudí, ktorí tvrdia, že je to príliš depresívne. Seriál o trúchlení a depresii je depresívny a smutný. Absolútne nečakané. Už len to príliš... akoby sa človeku s depresiou dalo povedať, aby bol taký láskavý a nebol AŽ TAKÝ depresívny. Pre Krista Boha ľudia... Anyway, okrem jednej výhrady k tomu, ako príliš rýchlo sa na môj vkus pozviechal, to bol brutálny zásah do tej ničoty a prázdnoty, keď človek jednoducho nie je schopný cítiť sa šťastný. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Ricky Gervais si napsal seriál přímo pro sebe. V šesti epizodách, které mají lehce pod půl hodiny hraje muže, jemuž zemřela manželka a on tak ztratil důvod proč žít a vlastně jenom neustále uráží lidi. Chvílemi je to více povedené, chvílemi zase méně, ale celkově je to poměrně zábavná malá série na zkracení dlouhé chvíle. ()

kollis 

všechny recenze uživatele

Ricky Gervais stále umí být velmi vtipný, ví, jak načasovat pointu a rád obnažuje lidskou blbost a šije do věcí, které ho štvou. Oproti Kanclu se ale téměř vytrácí práce s trapností, a nárůst "lidsky" dojímavých scén a pronášení mouder už bohužel není vybalancovaný jako u Extras, a více vyplyne jejich plytkost. A Ricky "hrdina" z několika scén by zasloužil zesměšnit svým minulým já. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

První série: Tonymu zemřela manželka a musí si projít různými fázemi truchlení. Hodně mluví o tom, jak bude na všechny zlý, ale ve skutečnosti z něho kdovíjaký drsňák není. Když dělá v novinách, tak jsem trochu čekal, že se z něho stane nějaký hustý gonzo novinář, co bude jako komentátor nadávat na svět, ale ne, obvykle si jen dělá srandu ze své trochu prostodušší kolegyně nebo třeba jen nadává na lidi, co příliš hlasitě jí nebo zívají... Hlavní hrdina má občas pěkné postřehy, ale nemůžu si pomoct, Ricky Gervais by je dle mého názoru dokázal ve svém ne-truchlícím já podat mnohem zábavněji. After Life MÁ pár temnějších momentů, ale moc se mi nelíbilo, jak má Tony obrovské štěstí na lidi kolem sebe. Jeho rodina, kolegové v práci, náhodní lidi... Drtivá většina se k němu chová trpělivě, moc ho neobtěžuje a naopak mu často lichotí, jak je úžasný. Obávám se, že většina lidí, co přijde o někoho blízkého, nemá ani zlomek tak skvělých lidí kolem sebe. Jo, je docela fajn sledovat jak se pak Tony postupně přátelí s obyčejnými lidíčkami, ať už jde o paní na hřbitově či tlustou prostitutku, a musím říct, že se seriál velmi slušně vyhýbá různým klišé, ale na druhou stranu je to taky místy slušný patos. Nejvíc mě mrzí, že After Life není nijak zvlášť vtipný. Jak jsem říkal, dobře nakousnuté témata, ale Ricky Gervais by to řekl ve stand-upu nebo i jen obyčejném rozhovoru v nějaké talk show mnohem líp. Docela zajímavý seriál, ale nic extra. (7/10) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (4)

  • Tonyho pes se jmenuje Brandy a je rasou německého ovčáka. (Petr490)
  • Druhé rodné jméno Tonyho (Ricky Gervais) manželky je Jane, což je také jméno dlouholeté partnerky Rickyho Gervaise ve skutečnosti. (MeanWhile)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama