Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Divoká dobrodružství na vzdálených planetách i znepokojivá setkání nedaleko domova: cenou Emmy ověnčená antologie se vrací s dalšími příběhy, co vás nenechají v klidu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (85)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kým prvá séria bola pre mňa ozajstným prekvapením, spôsobovala zimomriavky a niesla v sebe posolstvo, bohužiaľ, druhá séria je pre mňa sklamaním. Dôvodom je, že chýba nosná myšlienka a divák sa má kochať najmä vizuálnou stránkou príbehov a majstrovstvom animácií. Ak v prvej sérii chýbal príbeh, nahrádzal ho aspoň nápad a istá úroveň zábavy. Druhej sérii toto vo väčšine dielov chýba, akoby tvorcovia vsadili karty na istotu a dojem z prvej série. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krom toho že je druhá série podstatně kratší je vlastně hodně podobná té první.Některé povídky jsou skvělé (policista řešící přelidnění,Sníh) a některé zase slabší (poslední dvě).A i když mi tu chyběla opravdu epická epizoda jakou byla ta s Rudou armádou v první řadě,pořád je to nadprůměrná zábava a klidně bych si dal keště nášup…80% ()

Reklama

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám antologické seriály hrozně rád. První sérii jsem fakt jel jak piko a na druhou jsem se hrozně těšil. A musím říct, že jsem dostal přesně to co jsem očekával. To schéma je totiž stejné jako u první série. Polovina epizod je fakt skvělá podívaná a druhá polovina už tak moc ne. Je to problém, kvůli kterému bude mít tenhle seroš vždycky nízké celkové hodnocení. Problémem je taky to, že zatímco u první série ty dobré/špatné epizody byly v poměru 9/9 tady je to jenom 4/4, takže je to jen poloviční nálož jako v roce 2019. Nejlepší epizoda je bezesporu Pop Squad, ta jako jediná dosahuje kvalit Aquilla Riftu. Zdatně ji sekundují Snow in Desert a Tall Grass. Tu hlavní čtveřici dobrých epizod ještě doplňuje The Drowned Giant. Life Hutch je nemastná neslaná kopírka Helping Hand, který se mi líbil mnohem víc. Zbylé tři epizody už jsou docela nic moc, především Ice je fakt slabší. To, že je v sérii méně sexu a násilí, mně nijak nevadí, spíš mě mrzí, že chybí nějaká více vtipná epizoda jako byli Three Robots. Celkové hodnocení série není na místě, má to svoje plusy a mínusy, které se mi nechtějí zprůměrovat. Škoda jen, že Netflix se všemi těmi penězi co vydělá ,vygeneruje za 2 roky čekání 8 epizod, jejichž celková délka není ani dvě hoďky. To mi rozum fakt nebere. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa stále platí, že čo sa tohto seriálu týka, jeho vizuálna stránka stojí najviac za zmienku. V prípade druhej série najmä v častiach Ice a The Tall Grass. Avšak príbehovo je to opäť strašne slabučké a väčšinou to neprináša nič nové. Mám rada SciFi aj rôzne typy úletov, ale toto ide skrátka nejak mimo mňa. Najviac ma zaujala posledná epizóda o obrovi a čiastočne epizóda o nesmrteľnosti, pretože tieto dve najviac nastavili zrkadlo súčasnosti, svojím cynickým pohľadom a nostalgiou za budúcou minulou obyčajnosťou. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování úspěšné první série se z mého pohledu moc nepovedlo. Oproti jedničce jsou příběhy buď příliš filosoficky otevřené a nebo mi prostě chybělo delší rozpracování - tedy byly příliš zkratkovité nebo nedotažené. Shrnuto podtrženo, po stránce animace je to opět bomba, po příběhové stránce to dohromady dává slabší průměr. ()

Zajímavosti (3)

  • Předlohou pro tuto epizodu je povídka z mezigalaktického světa Řádu „Snow in the Desert“ (2002). Autorem knižních sérií a tvůrcem „Polity Universe“ je Neal Asher. (Draciste)
  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)
  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno