foto

Gina Gallego

  • nar. 30.10.1955 (62 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Is That a Gun in Your Pocket?
2015 It Had to Be You (TV film)
2013 Friend Request (TV film)
2012 Bad Girls (TV film)
The Time Being
2011 Periphery
2010 Dělat zázraky (TV film)
2009 Duress
Life Blood
2008 Čivava z Beverly Hills
Okřídlené bytosti
2004 Nepotrestaná vražda (TV film)
2003 Kurs sebeovládání
2002 Minority Report
Mr. Deeds - Náhodný milionář
Rozbal to naplno (TV film)
Tančírna Podzimní úplněk (TV film)
2000 Erin Brockovich
Zuřivá mysl
1995 Láska dokáže stavět mosty (TV film)
1994 Ride with the Wind (TV film)
1993 Dva životy jedna smrt (TV film)
Judgment Day: The John List Story (TV film)
1992 Exiled in America
1991 Keeper of the City (TV film)
1990 Duhová cesta (TV film)
Schůzky se smrtí (TV film)
1987 Můj ďábelský milenec
1986 Mužský klub
1985 Vášeň v prachu
1983 Deadly Force
1981 Cheaper to Keep Her
Underground Aces
1980 Getting Wasted
1979 Šampion

TV seriály

2017 Shooter (TV seriál)
Don't Mess with Texas (S02E03)
Remember The Alamo (S02E02)
The Hunting Party (S02E01)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I Never Want to See Josh Again (S03E05)
To Josh, With Love (S03E02)
Josh's Ex-Girlfriend Wants Revenge (S03E01)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Ten: Us and Them (S01E10)
2013 Grimm (TV seriál)
Bubák (S03E05)
Průměrňákovi (TV seriál)
Výskok (S05E06)
2012 Shameless (TV seriál)
Just Like the Pilgrims Intended (S02E11)
2011 Pomsta (TV seriál)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2006 Spiknutí (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
2003 Manipulátor (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Crisis Center (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Duchové (S03E05)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Supercarrier (TV seriál)
Trial and Error (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Bare Essence (TV seriál)
Zorro and Son (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
Sanford (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
California Fever (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace