foto

Gina Gallego

  • nar. 30.10.1955 (64 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Is That a Gun in Your Pocket?
2015 Žít podle svého (TV film)
2013 Friend Request (TV film)
2012 Bad Girls (TV film)
The Time Being
2011 Periphery
2010 Dělat zázraky (TV film)
2009 Duress
Life Blood
2008 Okřídlené bytosti
Čivava z Beverly Hills
2004 Nepotrestaná vražda (TV film)
2003 Kurs sebeovládání
2002 Minority Report
Mr. Deeds - Náhodný milionář
Rozbal to naplno (TV film)
Tančírna Podzimní úplněk (TV film)
2000 Erin Brockovich
Zuřivá mysl
1995 Láska dokáže stavět mosty (TV film)
1994 Ride with the Wind (TV film)
1993 Dva životy jedna smrt (TV film)
Judgment Day: The John List Story (TV film)
1992 Exiled in America
1991 Keeper of the City (TV film)
1990 Duhová cesta (TV film)
Schůzky se smrtí (TV film)
1987 Můj ďábelský milenec
1986 Mužský klub
1985 Vášeň v prachu
1983 Ničivá síla
1981 Cheaper to Keep Her
Underground Aces
1980 Getting Wasted
1979 Šampion

TV seriály

2019 Pokoj 104 (TV seriál)
Itchy (S03E03)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I Have a Date Tonight (S04E16)
I Need a Break (S04E12)
2018 Station 19 (TV seriál)
Weather the Storm (S02E07)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I Will Help You (S04E07)
I'm Making Up for Lost Time (S04E04)
Nathaniel Gets the Message! (S03E09)
další epizody (4)
2017 Shooter (TV seriál)
That'll Be the Day (S02E08)
Someplace Like Bolivia (S02E07)
Across the Rio Grande (S02E06)
další epizody (8)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I Never Want to See Josh Again (S03E05)
To Josh, With Love (S03E02)
Josh's Ex-Girlfriend Wants Revenge (S03E01)
další epizody (5)
2016 Šílená bejvalka (TV seriál)
Where Is Josh's Friend? (S02E01)
Josh's Sister Is Getting Married! (S01E16)
Josh Has No Idea Where I Am! (S01E15)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V utajení (S14E01)
2015 Šílená bejvalka (TV seriál)
Josh and I Are Good People! (S01E05)
I Hope Josh Comes to My Party! (S01E03)
Josh's Girlfriend Is Really Cool! (S01E02)
další epizody (4)
Bosch (TV seriál)
My a oni (S01E10)
2013 Grimm (TV seriál)
Bubák (S03E05)
Průměrňákovi (TV seriál)
Výskok (S05E06)
2012 Shameless (TV seriál)
Just Like the Pilgrims Intended (S02E11)
2011 Pomsta (TV seriál)
Klam (S01E08)
Chirurgové (TV seriál)
Svatba v bílém (S07E20)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Coming Home (E09)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
K majáku (S02E20)
2006 Spiknutí (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Fashion Police (S01E06)
První prezidentka (TV seriál)
The Elephant in the Room (E16)
2003 Manipulátor (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Homecoming (S01E11)
Zázraky (TV seriál)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Floridský průliv (S06E03)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Crisis Center (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Duchové (S03E05)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Boxer Rebellion (S02E19)
1994 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Vánoce jako každý rok (S05E15)
1992 Odpadlík (TV seriál)
La Mala Sombra (S01E04)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Suicide (S03E15)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Supercarrier (TV seriál)
Trial and Error (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Pohřebiště (S04E04)
1984 Airwolf (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Bare Essence (TV seriál)
Zorro and Son (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
Sanford (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
California Fever (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky