Reklama

Reklama

Brahms: Chlapec 2

  • USA Brahms: The Boy II (více)
Trailer 3

VOD (1)

Poté co se rodina přestěhuje do Heelshire Mansion, spřátelí se jejich syn s panenkou Brahmsem. Tato hračka vypadá jako živá. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (107)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie „The Boy“ z roku 2016. Z hľadiska žánru je to film s klasickou štruktúrou a neobsahuje nič také, čo by sme už nepoznali. Celkovo je však trochu menej výrazný ako prvé dielo. Tá začiatočná scéna ma trošku vytočila – lúpež v dome nie dotiahnutý do konca. Scéna sa náhle skončí – nevieme , že čo sa stalo, čo odniesli, ako to matka a jej syn prežili. Viem, že z hľadiska príbehu niektoré časti tejto scény sú „irelevantné“, ale aj tak – je to trošku školácka chyba (pán W. B. Bell nie dneska začal točiť filmy). K. Holmes hrá celkom dobre, podobne ako aj Ch. Convery (malý Jude). Oni dvaja nesú celý film na svojich pleciach. To, že film má otvorený záver pre prípadné tretie pokračovanie už asi nikoho neprekvapí. P.S.: Za tú nedotiahnutú úvodnú scénu mierne nižšie hodnotenie. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Prvního Boye jsem vychválil do nebes za originalitu, atmosféru, všechno a celkem mě zajímalo, jak přistoupí ke dvojce. Prostě ke dvojce, ne pokračování, mohli opět zabodovat s něčím zajímavým a nikdo by se nezlobil, ale bohužel k tomu přistoupili, jako k dětský demonologii a to prostě velkou část populace neuspokojí. "Atmosféra" tu fungovala jenom do doby, než jsme zjistili, která bije, čímž to pak dorazili. Opravdu vzhledem k úspěchu jedničky, tohle bylo odfláknutý a kéžby radši nic takovýho nevzniklo. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Nejhorší kino horor roku 2016 se dočkal pokračování, tak jak to mohlo dopadnout? Zcela nepřekvapivě jako totální sračka. Je to snad stopadesátá nudná duchařina s nezajímavou rodinkou, retardovaným děckem ve které prakticky chybí jakékoliv hororové scény. A teď SPOILERy: Zatímco první díl přišel s dementní pointou díky které se stal z duchařiny slasher, ve dvojce je panenka "překvapivě" fakt posedlá. Tím se z filmu stává odvar už tak nudné a blbé série Ananbelle. Jediné co to trošku vytáhne je celkem napínavé finále, ovšem konec to vrátí zpět do 1* hodnocení. Jestli uvidím ještě pár podobných "originálních" duchařin, tak mě trefí šlak a pak se vydám strašit tvůrce těchto přes kopírák tvořených slátanin. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování. Mně pokračování, remaky a tyhle věci nevadí, já je mám rád, ale tohle bylo podprůměrné, ohrané a vykrádající jakýkoliv horor o panence. V čem je to jiný je to, že ta máma strašně vyvádí kvůli tý panence. A to už ze začátku filmu. Až moc nereálná a přehnaná reakce. Ten kluk je ok, ale je celkem trapnej. Horor tu chybí. Jsem rád za konec, který není strašně klišoidní tím, kdo by přežil. VYHODNOCENÍ: NENÍ TU ŽÁDNEJ KILL ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

William Brent Bell nakrútil nedávno nie veľmi presvedčivo celkom solídny scenár prequelu Siroty. Pred dvoma rokmi nakrútil remeselne veľmi solídne nie príliš presvedčivý scenár k sequelu Chlapca. Čo znie veľmi divne až paradoxne. Každopádne dvojka popiera zákony prvej časti a nejako sa snaží aj jej udalostiam dodať nadprirodzený charakter. Našťastie Bell dokáže vystrašiť, vybudovať atmosféru a potešila aj jedna dlhšia jednozáberovka. Katie Holmes dodáva snímke áčkovú príchuť, ale fakt, že sme tento námet videli v rôznych variáciách nedokáže oklamať nikto zo štábu. Možno by bolo najlepšie, ak by nešlo o prequel, ale samostatný film. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 28. ledna do 7. března 2019 v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Victoria a Vancouver. (BMW12)
  • Film měl být původně vydán 26 .7 .2019, následně posunut až na 6. 12. 2019. (TheEvilTwin)

Reklama

Reklama