Reklama

Reklama

Brahms: Chlapec 2

  • USA Brahms: The Boy II (více)
Trailer 1

VOD (1)

Poté co se rodina přestěhuje do Heelshire Mansion, spřátelí se jejich syn s panenkou Brahmsem. Tato hračka vypadá jako živá. (Filmbox)

Diskuze

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Takových hororů bylo už natočeno stovky.. Pořád to samé dokola, nuda a skoro po celý film šílená tma.. Proč se dnešní filmy točí v tak příšerné tmě? Já to nechápu.. Nenormální doba tohle

na příspěvěk reagoval silentname

MIMI.kry

MIMI.kry (hodnocení, recenze)

Souhlas. Film jsem ještě neviděla, podle traileru se už jedná spíše o tuctovku se začarovanou panenkou. Jednička měla originálnější námět.

MIMI.kry

MIMI.kry (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Příspěvek jsem psala do diskuze, když o filmu nebylo známo vůbec nic. Viděla jsem jen jména dvou herců, nebyl k nahlédnutí ani plakát, natož zmínka že se jedná o rodinu nebo nějaká anotace. V prvním díle byla hlavní postavou holka, která mi byla sympatická, ne celá rodina. Jen se tam okrajově mihli rodiče té loutky-syna. Takže mluvit o tom, že se jedná o jinou rodinu je trochu zavádějící. Tak proto. Chápeme nebo pořád ještě ne? :D

Uživatel MIMI.kry smazal svůj příspěvek.

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Po traileri neviem čo si mám úplne myslieť. Čaro prvého filmu (spoiler - k 1-ke) bolo, že na konci sme dospeli k finále, ktoré nebolo nadprirodzené. Boli tam isté náznaky, že by sa to tak mohlo stať, ale na konci to pôsobilo realisticky. Tak nechápem prečo sa rozhodli 2-hý film poňať úplne opačne?

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Jakožto zdejší hororový expert už snímek netrpělivě vyhlížím, jelikož půjde o nadprůměrný kousek, který nepochybně potěší každého fanouška žánru. Ale zase nečekejme příliš. Do souboje o nejlepší horor roku Brahms: The Boy II rozhodně nezasáhne.

MIMI.kry

MIMI.kry (hodnocení, recenze)

Na dvojku se celkem těším. Jednička The boy se mi líbila, bohužel nikoho z původních herců, kteří hráli v hororu v r. 2016, zde alespoň zatím nevidím.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Reklama

Reklama