Reklama

Reklama

Recenze (4)

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V pořadí asi už několikátá "druhá šance" v Zóně formou návratu do minulosti a  uvědomování si toho či onoho.  Životem unavený herec dostává možnost nahlédnout do minulosti, ke které se pořád rád vrací a události v ní prožité si přeloží ve svůj prospěch a nalézá chuť znovu a skutečně žít.  Já to celé pak nějak nepochopil, protože epizodu z minulosti bych si osobně vyložil jako něco úplně jiného než hlavní hrdina, ale přiznávám, že závada může být tentokrát v přijímači.  Dvě hvězdy, zejména za Pippu Scott a její pogo. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejkomplexnějších epizod - na rozdíl od ostatních však poměrně zapadlá a nedoceněná. Příběh, jakým projde hrdina, a jeho střet s minulostí, nabízí hodně výkladů a spoléhá se víc na psychologii než na anekdotu (což u TZ není běžné). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas sa Zóna súmraku zaoberá aj metafikciou filmového, respektíve divadelného sveta a je to viac menej taký interný fórik tvorcov seriálu. Niekedy ma to baví viac, inokedy menej a v tomto prípade skôr menej. Starnúci herec sa premiestňuje do minulosti, spoznáva v nej svoju dávno mŕtvu ženu sa snaží sa jej a svojim bývalým známym osvetliť situáciu. Vec je však komplikovanejšia, alebo lepšie povedané omnoho jednoduchšia, ako sa na prvý pohľad zdá. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dospěje to sice k zajímavé a podnětné myšlence, ale jinak mi to moc sofistikované nepřišlo - spíš se zde spousta věcí děje náhodou a při menším zamyšlení nad nimi nedává zrovna smysl. A příběhově to je dlouhou dobu jen klasický Twilight Zone příběh o tom, jak se někdo vrátí v čase, aby si něco uvědomil - jen bez podmanivé atmosféry... Silné 3* ()

Reklama

Reklama