foto

Norman Stevans

  • nar. 14.12.1916
    New York, USA
  • zem. 15.7.1980 (63 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Americký gigolo
1978 Rodinný lékař
1977 Billy Jack Goes to Washington
Love Boat II, The (TV film)
1976 Futureworld
Moving Violation
Poklad na ostrově Matecumbe
1975 Šampón
1974 Mame
Mladý Frankenstein
Willie Dynamite
Zemětřesení
1972 Co dál, doktore?
Get to Know Your Rabbit
The Carey Treatment
The Judge and Jake Wyler (TV film)
Válka mezi muži a ženami
1971 The Death of Me Yet (TV film)
1970 Darling Lili
The Phynx
1969 Sweet Charity
1968 Wild in the Streets
1967 Caprice
Pan Fitzwilly
Tammy and the Millionaire
The Reluctant Astronaut
1966 Krásné šílenství
Loď se skleněným dnem
Náš muž Flint
Penelope
Roztržená opona
S mojí ženou ne!
1965 Do Not Disturb
Jak zabít svou ženu
Velké závody
Za zvuků hudby
1964 Dead Ringer
Dobrý soused Sam
Fanfare for a Death Scene (TV film)
Looking for Love
Ten nejlepší
1963 A Ticklish Affair
My Six Loves
Ošklivý Američan
Palm Springs Weekend
Čtyři z Texasu
1962 Convicts 4
Kouzlo norkové kožešiny
Něžná je noc
Pánská jízda
Sladké ptáče mládí
1961 A Fever in the Blood
Flower Drum Song
Lover Come Back
Norimberský proces
Parrish
Stroj na líbánky
Susan Slade
1960 Byt
G.I. Blues
Midnight Lace
Prosím, nejezte sedmikrásky
Sunrise at Campobello
Where the Boys Are
1959 Beloved Infidel
Imitation of Life
It Started with a Kiss
Noční rozhovor
1958 Home Before Dark
I Mobster
Lovci
Mardi Gras
Pirát
1957 27. den
Man of a Thousand Faces
Monkey on My Back
Ten Thousand Bedrooms
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
Flight to Hong Kong
Gigant
Psané ve větru
So Your Wife Wants to Work
1955 Ain't Misbehavin'
Chyťte zloděje
Frajeři a saze
It's Always Fair Weather
So You Want to Be a V.P.
The Eternal Sea
1954 Bílé Vánoce
Phffft!
Vražda na objednávku
1953 A Lion Is in the Streets
Calamity Jane
Dream Wife
Here Come the Girls
Konečně trhák!
Man in the Attic
The Desert Song
Vicki
1952 Above and Beyond
The Las Vegas Story
The Star
Velký Jim McLain
1951 Angels in the Outfield
Roadblock
Starlift
Valentino
Week-End with Father
1950 Bunco Squad
Mister 880
1949 The Great Sinner

TV seriály

1978 Charlieho andílci (TV seriál)
The Jade Trap (S02E22)
Kojak (TV seriál)
Nový šéf (S05E22)
Spravedlnost pro všechny (S05E13)
1977 The Love Boat (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Magic Fire (S02E11)
Kojak (TV seriál)
Zabil bych právníka své ženy (S05E12)
Léto v 69., 2. část (S05E10)
Děti k pláči (S05E04)
další epizody (4)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
The Seance (S01E11)
Koroner Quincy (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Dva pohledy na zákon (S03E24)
Opožděná spravedlnost (S03E23)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Savage Sunday (S01E02)
The Jeffersons (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Cikánská královna (S02E18)
1974 Good Times (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Ruku na srdce a přísahej (S02E13)
Vražedná honba (S02E06)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Úplatkář (S01E07)
1972 Search (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Wild-Eyed Master (S02E05)
Never Try to Outsmart a Jeannie (S01E19)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
Remember the Main (S01E34)
Red Light, Green Light (S01E23)
1964 Bewitched (TV seriál)
Love Is Blind (S01E13)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky