foto

Murray Pollack

  • nar. 29.4.1918
    New York, USA
  • zem. 10.5.1979 (61 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Blízká setkání třetího druhu
1976 Harry a Walter jedou do New Yorku
Poklad na ostrově Matecumbe
1975 Velký Waldo Pepper
1974 Willie Dynamite
1973 Breezy
1972 Co dál, doktore?
Get to Know Your Rabbit
1971 Chlupatý poradce
Co je s Helenou?
Koncert pro Satana
The Death of Me Yet (TV film)
1970 Alex in Wonderland
Darling Lili
Letiště
1969 Computer Wore Tennis Shoes, The
Den zamilovaných bláznů
Dragnet 1966 (TV film)
How to Commit Marriage
The Love God?
1967 Dobré časy
Správná dívka
Tammy and the Millionaire
The Reluctant Astronaut
1966 Batman
Harper
Loď se skleněným dnem
S mojí ženou ne!
The Oscar
Špatné číslo
1965 Do Not Disturb
Jak zabít svou ženu
Rage to Live, A
1964 Dolarová manželství
Elvis: Viva Las Vegas
Fanfare for a Death Scene (TV film)
Kisses for My President
Looking for Love
Marnie
The Pleasure Seekers
Youngblood Hawke
1963 Flubberův potomek
Ošklivý Američan
The Courtship of Eddie's Father
The Prize
Vlastní žena se nekritizuje
Wall of Noise
1962 Kouzlo norkové kožešiny
Three Stooges Meet Hercules, The
Zotz!
1961 Bachelor in Paradise
Flight That Disappeared, The
Flower Drum Song
Honeymoon Machine, The
1960 Cash McCall
G.I. Blues
Heller in Pink Tights
Midnight Lace
Pay or Die
Z terasy
Ztracený svět
1959 Al Capone
Beloved Infidel
Career
Have Rocket, Will Travel
Hoši z Filadelfie
It Started with a Kiss
Na sever severozápadní linkou
Noční rozhovor
Nátlak
The FBI Story
The Gene Krupa Story
1958 Home Before Dark
King Creole
Mardi Gras
Pirát
Rally 'Round the Flag, Boys!
Romance na řece
The Last Hurrah
The Tunnel Of Love
1957 Dejte jim za mě pusu
Jeanne Eagels
My Man Godfrey
Módní návrhářka
Nezapomenutelná láska
Příběh Helen Morganové
Tattered Dress, The
Ten Thousand Bedrooms
The Joker Is Wild
Vězeňský rock
1956 Autumn Leaves
Death of a Scoundrel
Flight to Hong Kong
Gigant
He Laughed Last
Miracle in the Rain
Over-Exposed
Ransom!
Rock Around the Clock
So You Think the Grass Is Greener
The Eddy Duchin Story
The Opposite Sex
The Rack
Tím hůř, když padnou
UFO útočí!
Z nóbl společnosti
1955 An Annapolis Story
Artists and Models
Chyťte zloděje
Cult of the Cobra
Daddy Long Legs
Hell's Island
It's Always Fair Weather
Sincerely Yours
So You Want to Be a Gladiator
So You Want to Be a V.P.
The Cobweb
Trial
1954 Bílé Vánoce
Když jsem naposledy viděl Paříž
Lucky Me
Young at Heart
Zrodila se hvězda
1953 Dream Wife
Easy to Love
Jak si vzít milionáře
Murder Without Tears
Off Limits
Scared Stiff
The Desert Song
The French Line
The Girl Who Had Everything
1952 Dreamboat
Operation Secret
The Lion and the Horse
The Winning Team
We're Not Married!
Young Man with Ideas

TV seriály

1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Smack in the Middle (S01E02)
Family Affair (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Dante (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace