foto

Larry J. Blake

  • nar. 24.4.1914
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 25.5.1982 (68 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Čas po čase
1977 Ďábelské sémě
1975 Search for the Gods (TV film)
The Strongest Man in the World
1974 Herbie a stará dáma
Whiz Kid and the Mystery at Riverton, The (TV film)
1973 Alvin the Magnificent (TV film)
Bonnie's Kids
Sicilské nešpory
1971 Diamanty jsou věčné
Ještě jeden vlak k vyloupení
1969 Hook, Line & Sinker
Jack Benny's Birthday Special (TV film)
1968 Můj miláček Brouk
Pověste je výš
The One and Only, Genuine, Original Family Band
Where Were You When the Lights Went Out?
1967 Covenant with Death, A
Dobrodružství Bullwhipa Griffina
Osm na útěku
1966 Swinger, The
Záchrana vzácného plemene
1965 Harlow
That Funny Feeling
Zatracená kočka
1964 Sex and the Single Girl
1961 Portrait of a Mobster
1960 Elmer Gantry
Who Was That Lady?
1959 City of Fear
Chundelatý pes
1958 Outcasts of the City
Too Much, Too Soon
1957 Badlands of Montana
Beau James
Beginning of the End
Escape from San Quentin
Jeanne Eagels
Kapka krve
Man of a Thousand Faces
1956 Inside Detroit
Rumble on the Docks
The Man Is Armed
The Werewolf
UFO útočí!
While the City Sleeps
You Can't Run Away from It
1955 Creature with the Atom Brain
Dial Red O
I Died a Thousand Times
I'll Cry Tomorrow
Son of Sinbad
Teen-Age Crime Wave
The Twinkle in God's Eye
1954 Sedm nevěst pro sedm bratrů
So You Want to Know Your Relatives
The Great Diamond Robbery
1953 City of Bad Men
Cruisin' Down the River
Devil's Canyon
Champ for a Day
Never Wave at a WAC
Remains to Be Seen
System, The
The Blue Gardenia
1952 Angel Face
Manželský život
Stop, You're Killing Me
The Story of Will Rogers
The Winning Team
V pravé poledne
1951 In Old Amarillo
Inside the Walls of Folsom Prison
Iron Man
Rhubarb
Secrets of Beauty
1950 Destination Big House
Kiss Tomorrow Goodbye
One Too Many
Sunset Blvd.
The Blonde Bandit
1949 Flamingo Road
Holiday Affair
The Lucky Stiff
1948 French Leave
Síla zla
The Hunted
Volejte Northside 777
1947 Backlash
Second Chance
Smash-Up: The Story of a Woman
The Beginning or the End
1946 Behind Green Lights
Deadline for Murder
Magnificent Doll
Strange Journey
The Trap
The Undercover Woman
1944 Maisie Goes to Reno
1940 The Boys from Syracuse
1939 Sudden Money
They Made Her a Spy
Two Thoroughbreds
1938 Air Devils
Ostrov ztroskotaných
State Police
The Jury's Secret
The Nurse from Brooklyn
Young Fugitives
1937 Secret Agent X-9
The Road Back
Trouble at Midnight

TV seriály

1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 My Mother the Car (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Holiday Lodge (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
Hot Off the Wire (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Dennis O'Keefe Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Hey, Jeannie! (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The NBC Comedy Hour (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Professional Father (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
So This Is Hollywood (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I'm the Law (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Make Room for Daddy (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
The Pride of the Family (TV seriál)
Topper (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Amos 'n Andy Show, The (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Mark Saber (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
Stars Over Hollywood (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace