Reklama

Reklama

Putování s dinosaury

(seriál)
  • Velká Británie Walking with Dinosaurs (více)
Velká Británie / Německo, 1999, 3 h (Minutáž: 30 min)

Scénář:

Georgann Kane

Hudba:

Ben Bartlett

Hrají:

Kenneth Branagh (vypravěč), Avery Brooks (vypravěč), André Dussollier (vypravěč)
(další profese)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Znovu se můžete vrátit do dávno minulých časů a prožít velká prehistorická dobrodružství s neobyčejnými tvory, kteří žili na naší planetě. Naše cesta začíná před mnoha a mnoha miliony let ... Tvůrci oscarové série PUTOVÁNÍ S DINOSAURY se vrací, aby vám přiblížili napínavé, akční, prehistorické dobrodružství, u kterého vám budou vstávat vlasy na hlavě. Díky nim se můžete znovu podívat do země těch nejpodivnějších DINOSAURů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (181)

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Po Jurskom parku najlepšie dinosaurie "oživenie", samozrejme z trochu iného súdka, inak zamerané, ale snáď ešte viac pôsobivejšie, nakoľko už i len grafická stránka je brilantná, nehovoriac ešte o poučných informáciách, hudbe a záverečnej katarzii. V detstve som to hltal. ()

Leanov 

všechny recenze uživatele

Jěště pořád mám někde doma VHSku s tímhle počinem, na kterou jsem se jako děcko dival, skoro pořad. Některé věci se nam dnes už můžou zdat usměvné, ale ja říkam, že ZDE mi nevadí ta myšlenka lepši vypravnosti nad věděním jestli to ti dinosauři fakt takhle dělali. ()

Sveter 

všechny recenze uživatele

O dinosaury jsem se předtím moc nazajímal, ale tohle vše změnilo. Jeden z nejelpších dokumentárních seriálů, který jsem kdy viděl. ()

klaus 

všechny recenze uživatele

opravdu dobré animace! slyšeli jste o tom, že někteří dinosauři chodit takhle nemohli kvůly své tělesné stavbě? ale mě se to líbilo i tak ()

martan1 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem to doslova hltal, viděl jsem to nesčetněkrát. Rozhodně mě to i něco naučilo a navíc na svou dobu a na dokument to mělo skvělé triky. ()

Gustik5 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál, na kterém jsem jako malý ujížděl. Dodnes nezapomenu, jak jsem stále dokola pouštěl videokazetu s tímto nahraným dokumentem. ()

SacRoS 

všechny recenze uživatele

re freshmaker: Už nehoubuj, píšeš sem pak nesmysly... Co by jsi chtěl od televizní produkce? Vizuální kvalitu hodnou filmu Avatar? Jako sorry, ale srovnávat to s Jurským parkem, tobě asi vážně kape na karbid! Ještě by mne zajímalo, co si tam podle tebe vymýšleli? Dle mého názoru minimum věcí, které se prostě nedají zjistit a i to se snažili doplnit věrohodně... A poslední věc - 25let zpět u tv produkce zapomeň na triky, jaké se používají dnes... ____ Šperk pokladnice BBC, jehož nepatrný kousek v podobě VHS setu mám na poličce mezi svými Top10:) ()

m3th4don 

všechny recenze uživatele

Velice vkusně a nenásilně podaný obraz plazí éry. Zároveň nejde o žádné huštění informací a tak si tuto nádhernou podívanou užijí opravdu všichni ! Pár bodů navíc si dílo zaslouží i za "Baladu o Alosaurovi", která mi přijde opravdu vydařená. ()

ivour 

všechny recenze uživatele

Serial jsem sledovala uz pred lety a velmi me upoutal. Libi se mi, že ke každému druhu byl i příběh, dává to větší šťávu a je to mnohem poutavější. Navíc mě zaujalo jak je seriál skvěle zpracován vzhledem k tomu, že je to nějaký rok zpátky. Viděla jsem i jiné mnohem novější dokumenty a žádný nevypadal tak věrohodně a nedokázal tak připoutat. ()

adam18 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý sledujem od detstva a vždy si ho plnými dúškami uživam. Na deväťdesiate roky má seriál veľmi slušné efekty a výborne spracovaný príbeh. Páči sa mi, ako každý diel seriálu sleduje iné obdobie a život jedného dinosaura, ktoré skvelo utvárajú dejovú líniu. Práve toto dokáže každého milovníka týchto prehistorických tvorov nadchnúť a presedieť pri ňom celý deň. ()

Jinpachi 

všechny recenze uživatele

Strhující dokument s úžasnou výpravou a tak zajímavým, alespoň pro mě, námětem, že když to tehdy prvně vysílali, byl jsem nalepený na televizoru jako úchyl v baru na sličné blondýnce. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Báječná podívaná, ve své době byla v rámci dokumentů vpřed o sauropodí délku, byť s přibývajícími roky a postupujícím poznáním se hromadí nepřesnosti a omyly, kterých se tvůrci dopustili v pochopitelné absenci nových poznatků a faktů. Přesto si všechny série Putování (nejen ty dinosauří) občas velice ráda pouštím. ()

Erufael 

všechny recenze uživatele

Úžasné zpracování ... na tomto jsem vlastně vyrůstal. A věřím, že ne jenom já. Leč působí dnes již poněkud zastarale, 5 hvězd si to bez debat zaslouží. A za každou hvězdou si stojím. ()

TenKratofil 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší dokument, který na dané téma vznikl. Doby, kdy jsem sedával téměř každý den u kazet s tímhle počinem, těm už dávno odzvonilo, dnes se tak jednou za půlroku vracím k jeho shlédnutí. Nejikoničtější je podle mě hlas pana komentátora. Nevím a asi nechci znát jeho jméno, aby neztratil svojí magičnost. Příběhy o létavých plazích a plazích pod hladinou mě moc nebavili. Ale stále to neubere ani jednu hvězdu protože i přes to byly skvěle zpracované. Přijde mi, že efekty tehdy byly věrohodněji zpracované, než jsou v některých filmech dnes. Asi až budu mít čas, hned si ho pustím ()

modrapapaja 

všechny recenze uživatele

Přelomový dokument, na dobu vzniku velmi pěkně zpracovaný. Nejvíc se mi líbí výlet do svrchní jury severní Ameriky a evropských ostrovů spolu s křídovým dílem z Antarktidy. ()

Reklama

Reklama