Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Člověk by řek, že Tommy Lee Jones je borec. Tady se spíš choval jak buran. Takovejch roztleskávaček kolem sebe a ono to s ním ani nehne. Dobře, je to starej dědek, ledasco zažil, ale mohlo to bejt alespoň trošku záživnější. Bez toho to totiž je taková ta naprosto průměrná komedie s průměrným dějem, kde začátek, průběh a konec je ve všech směrech stejnej jako půlka další americký produkce. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Já jsem dal jednu hvězdičku?? Tolik!! To mi asi T.L.Jones mířil bambitkou přímo na hlavu, stejně byla gumová, já to vim, ale chtěl jsem mu udělat radost!! Sám mi říkal, že na dvě hvězdičky to neni!! Ale že to prý vzal kvůli těm holkám, přesně říkal: mladý masíčko ňami, ňami:)!! Snad se z něho nestává perverzní dědula!! Po těch letech nadprůměrnýho herectví, jsme se shodli na tom, že jedna sračka na deset filmů nevadí, prostě stát se to může každýmu!! Tak jsem mu odpustil, dáli jsme pár pívek a poslal jsem ho domu, pána domu:))!! Já ho mám rád, to že stárne, je úplně normální věc a důchod je móóóóc malý!! Jinak ty holky ve filmu jsou fakt pěkný, že jsou vygumovaný...no snad jenom ve filmu!!..nuzných 20%!! Jednou větou: T.L.Jones: Málem zemřel pro kozy:)!!...že je vám ta hláška povědomá:)!! ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na to s pocitem, že je ten film naprosto zbytečnej a nicneříkající. T.L.Jones je dobrej herec, ale když je k ničemu scénář, nedá se nic dělat, ani on to nezachrání (pokud má vůbec takovýhle snímky zapotřebí). Režisér se chtěl pravděpodobně podívat na pár hezkých holek, který se mu nakrucujou před kamerou, protože jinej účel tam fakt nevidím. ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Policista hlídá největší americký poklad - roztleskávačky. A celé je to ukrutná na nervy jdoucí nuda plná všemožných žánrových klišé. A když začal 200 kilový černoch tančit s roztleskávačkama v kostele poté co zkoušel s ukrutným gospelem bylo na čase to vypnout. Možná by to bylo zajímavé kdyby slípky dostali opravdovou policejní ochranu která by je nikam nepustila a opravdu je hlídala :-D 20% ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Nápad spojit starého šerifa-morouse s rozmazlenými roztleskávačkami by nebyl tak špatný, kdyby film asi tak po třetině nesklouzl k (pro Američany) typickému moralizování, v tomto případě "najednou" zmoudřelých puberťaček. Nakonec jsou to totiž ony, kdo musí starého texaského rangera naučit jak se oblékat na rande a jak sbalit jejich profesorku (trochu přihlouplé, co říkate?). Žánr kriminální komedie mi nevadí, ale v tomto filmu mi připadalo jako by obě složky - komedie i akce byly od sebe přísně odděleny a v závěrečné scéně s autobusem jsem zjistil, že mi akční část vlastně překáží - jakoby si tvůrci najednou řekli - "O.K., pobavili jsme se, a teď bychom tam měli dát nějakou akci." Co se týče herců - na holky se sice kouká pěkně, ale jinak se divím že se T.L.Jones tam uvolil hrát, chvílema mi ho bylo docela líto, protože jeho výraz jakoby říkal "proboha, co tady dělám". Ty dvě hvězdičky jsou za to, že jsem se tam občas i zasmál. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Zbraň, kterou má Tommy Lee Jones ve filmu, je jeho vlastní. Jedná se o Colt 1911. (Coldrex)
  • Nikdo ze zúčastněných netušil, jak film skončí. Režisér Stephen Herek prozradil závěr až celý měsíc poté, co byly natočeny všechny ostatní scény. (Pompaj)
  • Ve scéně, kdy Heather (Vanessa Ferlito) vstupuje k Sharpovi (Tommy Lee Jones) do auta, aby mu pomohla z pout, sundává si vlásenku z vlasů. Avšak v dalším záběru si do vlasů teprve sahá. (Tessx)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno