Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Před lety jsem jsem tento snímek viděl a dneska připomněl, takže můžu napsat komentář. Průměrná komedie, kde v úvodu je Tommy Lee Jones jako Steven Seagal a pak je místy vtipný jako K v Muži v černém, jinak nic navíc, film mě neurazil ani nenadchnul, pár hlášek bylo vtipných a úsměvných, hlavně tato: "Znám sexappeal všech kriminálníků na severu východního pobřeží." ()

demovka 

všechny recenze uživatele

Film pro ženské! Napíšu to jednoduše, na jednom programu dávali Nějak se to komplikuje a na druhém Pána domu. Pán domu mi přišel zajímavější, i když jsem ho už viděla. Ten druhý ne a nudila jsem se u něj. Prostě jsem se s Tommy Lee Jonesem bavila víc a zajímal mě střet starého pocitivce a rozverných mlaďasek. A celou dobu jsem se o ně bála, přestože jsem věděla, že to přijde. ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Na to, že zkraje filmu Lee Jones vytahuje mobil z rekta krávy, tak to nakonec byl naštěstí první i poslední stupidní fór - na zbytek už se dá koukat, takže slabší tři hvězdy. Jelikož je hlavní role smutný stoický mrzout, tak si nelze v obsazení představit nikoho jiného než Tommy Lee Jonese, takže pro něj jde v tomto případě o klasický typecasting. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Roztleskávačky se staly svědkyněmi vraždy a tak nastupuje Tommy Lee Jones, aby je ochránil před zlými padouchy, kteří chtějí tyto hloupoučké slečny odstranit. Jones opět v roli neústupného a nevrlého profesionála, jak jej známe třeba z Muži v černém. Bohužel tady postrádá vtipného kolegu, který by mu nahrával na smeč, a tak je celá komedie lehce neveselá. Zbytek hereckého obsazení uvítají zejména muži od 15 výš. Jinak se tu nic moc světoborného neděje. Průměrný snímek na chvíle, kdy v televizi dávají už jen věštírnu nebo Horsta Fuchse. 40% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Není to taková legrace jak by mohla být a ačkoliv Tommy Lee Jones coby ochránce zákona je krásně nevrlý vůči menším zlozvykům a pokleskům umíněných roztleskávaček, tvůrci z této zajímavé konfrontace moc nevytěžily a scénář se zuby nehty drží klišoidních schémat. Odhalení identity vraha nemá potřebný efekt překvapení a finále s naháněčkou a následným úlevným vydechnutím, že to dopře dopadlo, tu bylo už asi stokrát. Film, který je rutinně natočen a nenabídl nic extra a vše co v něm bylo k vidění, bylo už k vidění jinde. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy Heather (Vanessa Ferlito) vstupuje k Sharpovi (Tommy Lee Jones) do auta, aby mu pomohla z pout, sundává si vlásenku z vlasů. Avšak v dalším záběru si do vlasů teprve sahá. (Tessx)
  • Původně měla být postava Rolanda Sharpa (Tommy Lee Jones) agentem CIA. Jones si ale prosadil změnu na texaského rangera, a to nejspíš proto, že z Texasu pochází. (Coldrex)
  • Zbraň, kterou má Tommy Lee Jones ve filmu, je jeho vlastní. Jedná se o Colt 1911. (Coldrex)

Reklama

Reklama