Reklama

Reklama

Epizody(3)

V roce 2808 se stávají 3 chytří zločinci, kteří si odpykávali v nejmodernějším vězení svůj trest, členy zvláštní policejní jednotky výměnou za možnost snížení doby strávené za mřížemi. Díky zvláštnímu obleku začíná trojice bojovat s technologicky vyspělými zločinci, na které jsou normální policejní složky krátké. Ale pokud naše trojice neuspěje nebo se pokusí o útěk jejich obojky s výbušninou explodují, čímž se stane město bezbranné! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Cyber City Oedo 808 mě na první pohled celkem zaujalo nejen dobou, v které se odehrává, ale i pouze třídílným schématem, od kterého jsem čekal jeden velký příběh. Výsledek byl naprosto opačný. Tři díly, každý s jiným příběhem pouze se stejnými postavami a to vše ve světě roku 2808, který vypadá spíše jako rok 2080... Prakticky nic výjimečně sci-fi a tak zklamání. V anime by přeci fantazie autorů měla být otevřená a skoro až šílená, ale krom originálních a pěkných témat jednotlivých dílů tvůrci nevymysleli nic výjimečného. Postavy však jako další element nesplnili má očekávání a tak jsem jim ani příliš nefandil. Přesto především poslední díl byl velmi dobrý a předvedl potenciál. Slabé 3. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemná záležitosť. Pôsobí animáciou príjemne "zastaralo" a má zaujímavé moderné témy. Trojdielny seriál je trochu zvláštny útvar, hlavne keď príbehy sú v podstate dosť jednoduché. Celé je to tak trochu obyčajné a až na konci to má náznak nejakých hlbších emócií. Ak si však uvedomíme, že to vzniklo pred GITS, je to veľmi zaujímavý počin. (Na druhú stranu super Akira vznikla skôr). Jediným "vážnym" mínusom môže byť dabing, ktorý sa snaží kopírovať japonskú rečovú úsečnosť. Odporúčam, hlavne ak nemáte prehľad v novších žánrových peckách... ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá miniséria, pred kúpou v stánku som naozaj nevedel do čoho idem, no japonské anime nesklamalo. Tvorcovia spravili veľmi dobre, že to rozdelili do troch častí, i keď tak dej postráda akúkoľvek súvislosť, ktorá je na začiatku naznačovaná. Práve vďaka tomu ale jednotlivé časti ubehnú pomerne rýchlo, námety sú sviežim žánrovým prírastkom a akčné scény sú na pomerne ranný vek tohto štýlu anime grafiky veľmi dobre spracované. 70%. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Dobré cyber punkové anime které je, až příliš dlouhé na to co se snaží divákovi sdělit, trochu nedomyšlené se zajímavou udušenou zápletkou a pro mě nezajímavými hlavními hrdiny, na druhou stranu nějaké věci mě překvapily a jak málo sem čekal, tak jsem i dostal. Soundtrack není nic extra a příběhová linie je do 3*40 min. doslova nasoukaná. 65 % ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Vynikající anime, které na stopáži dvou hodin nabízí tři samostatné příběhy, ve kterých se postupně blíže představí tři cyber policisté (zločinci, kteří dostaly šanci snížit své tresty ve službách města Oeda). Jejich služba je však smrtící, při nesplnění úkolu či obratu na stranu zločinu jim hrozí odpálení hlavy výbušnými obojky, kterými je vybavila cyber policie. V jednotlivých příbězích se dočkáme složitého vyšetřování, kvalitních bojových scén, dokonalého ztvárnění zrady a pomsty, spiknutí tajných složek a tématiky upírství. V celé minisérii je vše dokonale rozloženo, takže se divák nemá šanci nudit a je příjemně vtažen do cyber punkového světa. Navíc animace je zde na vysoké úrovni. Neváhám udělit plný počet. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama