Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O Halloweenu se Rue trápí kvůli Jules a jejímu chování. McKay pochybuje o své budoucnosti v NFL. Po zvláštní noci s McKayem začne Cassie trávit čas s Danielem. Katino podnikání vzkvétá, zatímco od sebe i nadále odhání Ethana. Nate přijde na to, jak si dát život znovu dohromady. (HBO Europe)

Recenze (16)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod je venovaný sympatickému Chrisovi a tak je potom miernym sklamaním, že sa mu dej venuje pomerne málo. Máme tu halloweensku párty, kde to chce každý robiť a k tomu sa ešte poriadne ožrať. Skutočné grády to dostane až k záveru a popravde sa s tým mohlo začať už o 15 minút skôr. Ide zatiaľ pre mňa o najslabšiu epizódu série, o akýsi nádych pred jej druhou polovicou. Napriek tomu s hodnotením nepôjdem nižšie, cítiť, že tieto udalosti majú svoje pevné miesto v celku. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spomína sa tu prázdnota mladej generácie. Možno do istej miery. Avšak to čo zažívajú, napriek tomu, že je to odlišné od prežívania teenagerov v minulosti, rozhodne prázdne nie je. Minimálne emočne a vzťahovo je to veľmi silné. Skvele zobrazené, ako si lokálni mocní (a vďaka výchove k hajzlovstvu aj ich potomkovia) dokážu vydupať vydieraním falošné svedectvá. Len aby umelo vyzdvihnutí stredoškolskí hrdinovia ostali nedotknuteľní a morálne nepoškvrnení. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, jo, Rue byla potřetí za sebou čistá a já potřetí v řadě hodnotím vysoko. Náhoda? Nemyslím si. Ale ne, nechci, aby to vyznělo tak, že všechno stojí a padá s hlavní hrdinkou, to je nesmysl. Všechno stojí a padá s kvalitou scénáře. A i když je v seriálu spousta postav a záležitostí, s nimiž mám problém, musím tvůrcům přiznat, že se jim po chabém úvodu příběh (ne)pěkně rozjel, a přestože pro mě zůstává jedinou postavou, která ve mně občas vzbudí alespoň nějaké sympatie, místní drogový dealer (to jsou paradoxy), seriál mě zatím zvrhle baví. / Poučení: Vyděračům a teroristům se neustupuje. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za celý život jsem před spuštěním pilotu Euforie snad neviděl tolik cizích pánských přirození a nejradši bych se tu s tímhle faktem ani nechlubil, ale kdyby mě na tohle někdo připravil dopředu, seriálu bych nedal šanci a byla by to ohromná škoda. Mimo tenhle přepal je tohle totiž přepalem mezi seroši současnosti. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ruth veľmi rýchlo pochopí, že vzťah s Jules nebude prechádzka ružovou záhradou a jej priateľka má problémy s ktorými sa jej jednoducho nechce zdôveriť. Vzťah Cassie a Mckaya nie je práve ideálny za čo môže jej povesť, ktorá ju predchádza. Nate to celé otočil na svoju stranu a vracia sa späť do kruhu obľúbencov školy. Prevedenie: Cassie a Jules sú pre mňa najzaujímavejšie postavy z celého tohoto adolescentného univerza. Ruth aj napriek tomu, že ide zrejme o hlavnú postavu, vo mne nedokázala vzbudiť záujem o svoju existenciu. 80% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Rue (Zendaya) zastrašuje nápadníka své mladší sestry Troye (Tyler Timmons) tím, že jmenuje osoby, se kterými se seznámila na odvykačce, užívá jména známých gangsterů ze seriálu The Wire - Špína Baltimoru (od r. 2002), tedy Avon, Stringer, Bodie, Marlo, Omar, bratr Mouzone a Wee-Bey. Poté řekne, že tihle „zmrdi“ si na něm pohrajou s letlampou a kleštěma, což je pro změnu odkaz na hlášku mafiána Marselluse Wallace z filmu Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994). (H34D)

Reklama

Reklama