Reklama

Reklama

Euforie - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2022, 7 h 53 min (Minutáž: 54–62 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (70)

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Více souhrnný komentář (x), celkem zážitek. Ať už skvělý úvodní díl a "to a new year, playboy" nakládačka, Calův epický fuck off rodině, E05 akční závislácký dno, a nebo závěrečná policejní razie – druhá řada je drsnější, zábavnější, ještě o level výš. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temnota, deprese a beznaděj na ještě vyšší úrovni než tomu bylo poprvé, bohužel jsem se ale nemohl zbavit dojmu, že už se zde až moc hraje na efekt a na to být co nejvíce krutý, protože to je vlastně cool. Netroufám si tvrdit, zda se v tom dnešní mládež vidí, ale doufám, že ne. Ne, že by seriál úplně adoroval drogy, sex a nemravné chování, ale i přes určitou depresivnost je to celé natočené tak, aby to vlastně vypadalo dobře. Řemeslně silné s výborným soundtrackem, ale oproti první sérii už jsem tak nějak poznával, že už jsem na podobný seriál asi starej. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, kterému se po dlouhých letech podařilo sesadit Hru o trůny z trůnu sledovanosti v rámci celého HBO, se svou druhou sérií vůbec dost ovlivnil svět. V negativním hledisku došlo bohužel i k tragédiím, které vyvolala témata, které seriál explicitně otevírá, v tom pozitivním Euforie přesvědčila minimálně mě, že není serošem čistě jen pro ženské oči. Ano, některých scén, které heterosexuálního muže odradí, by nás mohli ušetřit, z hlediska dialogů a vypjatých scén ale skutečně jde o vrchol televizních výtvorů nejen pro teenagery. Tady by se mohla inspirovat španělská Elita, na kterou jsem si několikrát během sledování vzpomněl, byť její jádro je trochu jiné. [viděno na HBO Max] ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

už první série byla velmi dobrá, ale v té druhé posunul Levinson Euforii ještě o level výš.Když už přijde slabší epizoda (v celé řadě asi 2 pouze nadprůměrné), dorazí vzápětí něco, z čeho běhá mráz po zádech.Ať už to je totální kolaps Rue, nebo závěrečný dvojdíl prolínající divadelní hru,flashbacky a přítomnost.Po zásluze je Euphoria jedním z nejlepších a nejsilnější děl co současná seriálová tvorba nabízí...90% ()

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhé sezóně Euphorie se mi oslavný pomníček stavět nechce. Vizuálně je to neskutečný počin. Tvůrci tu měli snad všechen čas světa a na kompozici záběrů nebo svícení to je poznat. Po příběhové stránce strašně odfláknuté a nedotažené. Jakoby Sam Levinson usnul po úspěchu první řady na vavřínech a něco jen tak nastřelil. Bez toho, aniž by věděl kam chce jednotlivé osudy směřovat. V jednotlivostech silné šlehy. Ať už je to Calův mini příběh, Rue cesta k vykoupení se nebo představení Our Life. Jako celek ale nevyrovnaný bordel. Sam se chová jako učitelka, která si na hodinách tlačí své oblíbence a na jiné postavy z vysoka kašle. ()

Galerie (279)

Zajímavosti (4)

  • Píseň, kterou lze slyšet v pozadí při konverzaci v čase 28:13, je „seaside_demo“ od interpreta SEB. (Kanee)

Reklama

Reklama