Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leprechaun je skřítek, který rád a neustále počítá své mince. Víte co udělá, když mu seberete byť jen jednu minci z jeho pokladu? Pořádně se naštve! Ve třetím pokračování se dostáváme do Las Vegas, kde má na jeho poklad spadeno spousta lidí, kteří ani netuší, že si pohrávají se smrtí. Část pokladu se samozřejmě ztratí a Leprechaun chce své penízky za každou cenu zpátky, a tak při jejich hledání začíná vražedná hra. (Chupacabre)

(více)

Recenze (46)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Tretí diel Leprechauna mi prišiel zábavnejší než jednotka a dvojka - zlomyseľný škriatok tu z času na čas vydarene zahláškuje a okrem toho, že už tradične hľadá chýbajúce časti svojho milovaného pokladu, pričom zakilluje každého, kto mu nejako skríži cestu, plní ľuďom svojráznym spôsobom aj ich priania, z čoho vzíde zopár zaujímavých mordov, štýlovo pripomínajúcich vražedné vyčínanie inej známej hororovej postavy - zákerného džina zo série Wishmaster. Nie je vylúčené, že tvorcovia Wishmastera sa pri profilovaní charakteru postavy vládcu prekliatých prianí čiastočne inšpirovali práve tretím Leprechaunom... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem si myslel, že čím větší pořadové číslo Leprechauna, tím je to lepší, ale nakonec se to i díky dlouhé stopáži, ale hlavně faktu, že samotný Leprechaun (který pořád zůstává tím nejzajímavějším) nedostal tolik prostoru a místo něj se před kamerou producíruje až překvapivě velký počet jiných postav, od naprosto nesympaticky troubovitého hlavního hrdiny, před trapného kouzelníka až po karikaturního šéfa kasína. Leprechaunových výšin (předvede Elvise) tak dosahuje jen zástavárník a krásy jeho masky tak trochu hlavní buchta. Druhá půlka již značně nudí a nebo naprosto šokuje nejedním dialogem (favoritem je naprosto mimózní a s dějem vůbec nijak nesouvisející rozmluva o spodkách). ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Joj. Ještě lepší jak 2. Rež. se scénáristou se očividně vyblbli a já s nimi. Leprikón se do Las Vegas hodí naprosto perfektně (což mj,. dokazuje i jedna z TOP scén, kdy mu ´´Elvis´´ pochválí botky:) a sype ze sebe jednu hlášku (v tomto př. rýmy) za druhou. Velký Fazio sice nemá na Mesmerína ani omylem, ale za to má fetishisticky oháklou asistentku Tammy (+dokonalé tělo jako bonus) která sice v 2.pol. děje přes onen ham ham outfit nosí bílé sako, ale i tak dokazuje, že asistentka kouzelníka má opravdu odváděti jako její primární funkce, pozornost diváků. Palec za někdejšího Metalla z tv Superboye na kterého v jedné supersequenci vylezla z televize výstavní bloncka pocházející pravděpodobně z Playboye nebo tak. Sice se později proměnila na úletbizár robota alá 90tkové filmy, které měly často v názvu Cyber či Cyborg, ale stálo to za to.;-) Hl. postava budoucího (?) študenta, který to prostě nevydržel a prohrál 23000 USD od rodičů na školné a tak (v podání skoroOscarového scénáristy a později rež.) Scotta, má v průběhu děje zajímavý vývoj, když se po kousnutí do ruky od našeho Irčana s kloboučkem začíná měniti na Leprikóna, včetně pojídání růz. bramborových jídel (já chci taky, zlato miluju a brambory jakbysmet) a jehož některé scény s Tammy, ve kterých je evidentně z té nastupující proměny psychicky na dně mi daly připomenouti mou silně oblíbenou (zde právě naopak) the Fly II. Bod za několik scén s PC, na kterém se po částech zjevuje původ, historie a návod jak na Leprikóny.;-) Dále stojí za pozornost postava Loretty, která má k dispozici čudlík, aby jste v roulettě zase moc nevyhrávali a která si přeje pomocí oné zlaté mince, aby byla sexy páč jí šéf furt říká, že je tlustá, přitom vypadá jako za groš kudla. Proměna se sice docela vyvede a v celku skutečně vypadá lépe než před tím (byť já osobně nepovažuji sestřih na krátko zrovna za sexy) ale jak jest zde smrtícím pravidlem co se týče přání, skřet jí poněkud zvýrazní jisté partie, takže ještě před tělesnou explozí vypadá jako ufoun z Jacksonova Bad Taste a její brutálně zvětšené rty, mě budou strašiti ještě nějaký ten čas.:) Ale ještě před tím stihne, když se obdivně vykroucá před zrcadlem s Faziem jako svědkem, který na ni kouká jak z Jara pronésti hlášku, která mě odrovnala, jako máloco ,,Páni. Podívej na ty kozičky. Škoda, že nejsem chlap. Hned bych se na sebe vrhla´´. Zlaté 90tky.;-) Málem bych zapoměl na 1 z TOP scén. Scott leží již značně proměněný v nemocnici na vyšetření a mě rozsekalo to, když si dr. vyžádá encefalogram, na kterém je nápis FUCK YOU a na záznamu z EKG zase siluety skřítka se čtyřlístkem.:))))  No a nakonec vše dobře dopadne a Tammy (až do konce v tom outfitu) se Scottem odcházejí vstříc zlatavým zítřkům. Přejme jim štěstí. A příště? No přece, Leprechaun in space.;) Když jsem zvládl a později si i oblíbil Jasona X, tak s tímto nevidím problémo. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak škriatok sa presunul do Las Vegas.Vo svete blikatiek a milionárov sa jeden zlomyseľný škriatok stratí.Maska škriatka tradične parádna,zlomyseľnosť,uštipačnosť a cynizmus je tu v silných dávkach.A tu som postrehol aj triky,neboli dokonalé ale slušné.Zo všetkých troch časti,práve tento disponuje sviežim a prepracovaným príbehom,ktorý je z tých všetkých najlepší.Tu je škriatok čisto skazený ale musí byť keď je v meste hriechu. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Po nudnej amaterskej dvojke som tak vydarene pokracovanie necakal. Prostredie Las Vegas tejto serii vyrazne prospelo. Film sa moze pochvalit slusnym tempom, zaujimavym prostredim (kasino, kuzla, nemocnica) a na video titul slusnym technickym spracovanim (omnoho profesionalnejsim nez akeho sa dockal predosly diel). Dokonca sa mi to zdalo o chlp lepsie nez prvy diel s Jennifer Aniston. Spokojnych 65%. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (5)

  • Prvý diel série určený priamo pre video distribúciu. Zároveň sa stal v čase vydania najzárobkovejším filmom v rámci daného spôsobu distribúcie. (beso74)
  • Natáčanie filmu trvalo 14 dní. (beso74)
  • Podľa časopisu Fangoria (1994) mal byť tento film pôvodne natočený v 3D. (beso74)

Reklama

Reklama