Reklama

Reklama

VOD (1)

Na planetě ve vzdálené galaxii drží mocichtivý skřet v zajetí krásnou princeznu. S jejím titulem a svým bohatstvím bude moci vládnout celému vesmíru. Zhatit plány tohoto maniaka a zachránit princeznu - to je úkol pro vesmírnou jednotku. Proti nim však stojí nejen zkušený intrikán, ale také gigantická krvežíznivá obluda - pavoučí muž. V příběhu plném napětí a zvratů musí posádka bojovat nejen s vychytralým padouchem, ale navíc musí zneškodnit časované zařízení, které má zničit celou kosmickou loď. (Butterfly E.G. s r.o.)

(více)

Recenze (31)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejpodivnějších hororových sérií přichází se svým vesmírným příspěvkem. Leprikón tentokrát zatápí vesmírné jednotce vymletých zelených mozků a ujetých vědců. Dá se ten zcela nahodilý děj vůbec nějak komentovat? Pro sebemrskačské a otrlé diváky, kteří si rádi dávají ztřeštěné hororové komedie, je tohle ideál. [FOD 2020] ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Když si vezmu 1, která není ve výsledku nic moc, tak přesto překonává tento díl o třídu. A to nemluvím o 2 a 3. A i když na konci každého dílu (aspoň dosud) Leprikón vybuchne či se rozteče, tak ho zde máme v r. 2096 (vždy mě pobaví, jak si autoři prostě jen tak nahodile vymyslí nějaký rok:) kterak si namlouvá docela fešnou a lehce nazlacenou a oblečenou princeznu Zarinu, která sice na chvíli ukáže své přednosti, ale věřte mi, že budete rádi, když si tu koženou podprsenku s kovovými ostny zase rychle nasadí, páč s ní vypadá mnohem lépe. Plus za to, že ona přežije celý děj a její nápadník exploduje (jak jinak) ve vesmíru. Je to celé ale nudné až běda a když už to ani por. Gruber z Halo, Halo nevytrhnul, je to už na pováženou. Davis to sice zachraňuje, ale to ve výsledku nepomůže. I když za to asi nejzajímavější považuji jeho debaty se Zarinou. Aspoň se hezky (když už nebyla v záběru princezna) dívalo na dr. Reevesovou aka Linnis Parisová z STV. Sice dosti stereotypní blondýnka, ale aspoň ten účes stál za to.;-) I ten zbytek, pochopitelně. Závěrečný fakáč in space (možná to naznačuje, co si myslí rež. o divácích) byl aspoň trochu ftypný, když už nic. A ta těžce CGI loď v době, kdy B5 valil už skoro 4 roky, mi nevadila, tak jako jiným. To bylo totiž to nejmenší. V rámci doplnění série, ano. Jinak, klidně přeskočiti. Blbost to je, ale nudná. Takže jen za 2. Pokud bych totiž v nějakém pominutí smyslů dal za 3, tak bych musel dáti 2 a 3 plný počet. Na podobný příspěvek do jiné ságy, která se většinou odehrává zrovna pozítří:) Jason X, to nemá ani omylem. Zpátky na Zem. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Naprostý úpadek již tak sotva průměrné série do smrdutých céčkových vod. Příběh tak slabý, směšný a nefunkční, že se občas zdá, jako by vám něco uniklo. Což se ale od zavlečení série do vesmíru dá jen a jen čekat. To nikdy nevěstí nic moc dobrého. Leprechaun je pořád tím nejlepším, co může film nabídnout, jenže se před kamerou zrovna moc neohřeje a když začne mávat světelným mečem (ano, světelným), chce se vám hrozně smát. Ale ne proto, že by to bylo zábavné. Za postavy vám bude trapně, o jejich hereckých zadnostech již nemluvě. Docela velký omyl. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

I v saku to tomu skřetu sluší. 4 díl o nezbedném skřítkovi nás zavede do vesmíru,buhužel se tentokrát jedná o video film a my se tak dočkáme příšerných počítačových efektů,které byly spíše vytaženy z nějaké počítačové hry. Leprechaun 4 neztratil naštěstí nic ze svého ducha a tak pokračuje v vraždění s čeným smyslem pro humor. Máme tu odkaz na Hvězdé války,kdy skřítek zeleným leisrovým mečem zabije jednu ze svých obětí. A tentokrát se neopavažujte si z něj dělat sranddu z jeho malé výšky,tentokrát nám ho tvůrci ke konci filmu naservírovali až do gigantických rozměrů. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

3/10 Čo sa to preboha stalo s mojou obľúbenou sériou??? Po úžasnej trojke dementná štvorka. Leprechaun vo vesmíre - to je fakt orgazmická myšlienka. Ale to spracovanie ... Kým v predošlých troch častiach Lep pomaly nezliezol z obrazovky, tu je len sporadicky. Dobré hlášky by som napočítal na jednej jeho ruke po nakrúcaní jeho inštruktážneho videa pre vesmírne lode (najlepšia scéna!). A vôbec tu nie sú jeho rýmovačky! Navyše efekty sú skutočne otrasné a tak impotentnú a amatérsku réžiu som v živote nevidel. Warwick Davis má stále charizmu a je skvelý, ale kde nie je scenár, nie je ani zábava. Večná škoda. PS: môj rebríček ságy L6, L3, L2, L1, L5, L4 ()

Galerie (81)

Zajímavosti (4)

  • Warwick Davis, hrajúci škriatka, používa vo filme svetelný meč. Nebola to pre neho žiadna novinka, v minulosti totiž hral v niekoľkých filmoch zo série Star Wars. (beso74)
  • Podľa Dava Tripeta, ktorý sa podieľal na produkcii prvých troch dielov série, nápad na tento diel vznikol ako reakcia na úspech filmu Apollo 13 (1995). Keď uvidel plagát k filmu, jednoducho nahradil tvár Toma Hanksa tvárou škriatka a onedlho sa už pracovalo na scenári. (beso74)
  • Úlohu Dr. Mittenhanda si mal pôvodne zahrať Erik Avari. (beso74)

Reklama

Reklama