Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak to dopadlo, když si Honzík Majer půjčil Arabelin prsten? Vdavekchtivá slečna Müllerová pokládá svého únosce, čerta Blekotu, za lákavou partii a pobyt na hradě ji nadchne. Nadšeni jsou i spolužáci Mařenky a Jeníka, když jim děti předvedou kouzelný prsten, který si vypůjčily od Arabely. Na to, co se odehraje ve škole, pedagogové těžko někdy zapomenou. Ale i Rumburak si dětského kouzlení užije, i když jeho proměna se mu možná bude docela hodit. K čemu bude ale dobré Jeníčkovi a Mařence, že se náhle ocitnou v Říši pohádek, to se nedá předem odhadnout (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím zřejmě nejslabší díl, který byl nezvykle slabý na nápady. Ve škole se několikrát po sobě zopakoval naprosto totožný vtípek, který bohužel nebyl vtipný ani napoprvé. Děj se šíleně zamotal a leč se Rumburak dostal z vězení a souhrou náhod se dostal tak blízko k Arabele, že může doslova cítit pach její vadžajny, tak se Rumburak nenachází v životní podobě, ve které by byl schopen smilstva. [60 %] ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chlapci, okamžite se proměňte v chlapce a opusťte toaletu!" Magické artefakty deťom do rúk nepatria, následky môžu byť hroznejšie ako imitácie strýčka Jedličku. Okrem chrochtania, kvokania a vrešťania sme svedkami veľkého úteku Rumburaka s Hujerom s nečakaným koncom a ďalších presunov medzi svetmi. Veľká jazda neberúca ohľady na Disneyho copyrighty. ()

Reklama

Reklama