Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poddaní se bouří proti Xenii a Honzík s Mařenkou se konečně setkávají s Petrem. Petr, Honzík a Mařenka se potkají v Říši pohádek, která se, díky nápadům princezny Xenie, dřívějšímu pohádkovému ráji už ani trochu nepodobá. Nakonec ale její experiment s modernizací pohádkového světa zachrání obě děti před ježibabou - z perníkové chaloupky prchají v autě. Také Petrovi se podaří utéci z moci princezny Xenie a vydává se na Rumburakův hrad. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kameny zvlášť, zlato zvlášť, to je zásada!" Xéniina hrôzovláda vyvolá vznik protiríšskych spikleneckých centier a následný pokus o revolúciu, ktorá je potlačená vďaka motorizácii. Decká sú vykrmované, Rumburak je vo fáze hľadania genderovej identity prostredníctvom crossdresingu. "Já nechápu jak si někdo může vzít za manželku ženskou!" ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už by si situace žádala se malinko odpíchnout z místa. Již tomu bude třetí díl, kdy se po lese věší odpadky a Rumburak visí na věšáku. Nic moc se tam neděje. Malinkým osvěžením byla krátká epizodka s perníkovou chaloupkou. Jednotlivé díly už jsou v nepříjemném nepoměru. Dříve byl v rovnováze humor pro dospělé a pohádková část pro děti. Teď už je to spíše jen pro děti. [60 %] ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Natáčeno v Černošicích, hradu Český Šternberk, Praze - Hradčanech. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama