foto

František Fabián

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1987 Mág
Outsider
1985 Albert (TV film)
Čarovné dědictví
1984 Fešák Hubert
Rumburak
Stín kapradiny
1983 Oči pro pláč
Pasáček z doliny
1982 Poslední propadne peklu
Smrt talentovaného ševce
Sny o Zambezi
Zelená vlna
1981 Hadí jed
V podstatě jsme normální
Zralé víno
1980 Něco je ve vzduchu
1979 Koncert na konci léta
1978 Past na kachnu
Princ a Večernice
1977 Což takhle dát si špenát
Jak se budí princezny
Na veliké řece
Osada Havranů
Proč nevěřit na zázraky
Stíny horkého léta
Volání rodu
1976 Bouřlivé víno
Dým bramborové natě
Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1975 Dva muži hlásí příchod
1974 Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
Osud jménem Kamila
Sirius
1973 Jezdec formule risk
Rodeo
Tři oříšky pro Popelku
Zatykač na královnu
1972 Návraty
Smrt si vybírá
1971 Pět mužů a jedno srdce
Vím, že jsi vrah...
1970 Jsem nebe
Julián odpadlík (TV film)
Lítost (TV film)
Luk královny Dorotky
„Pane, vy jste vdova!“
Podezření (TV film)
Vražda Ing. Čerta
1969 Adelheid
Den sedmý, osmá noc
Kolonie Lanfieri
Pasiáns (TV film)
Případ pro začínajícího kata
1968 Farářův konec
Královský omyl
Maratón
Náhrdelník melancholie (TV film)
Nejkrásnější věk
Pražské noci
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky
Marketa Lazarová
Údolí včel
1966 Konec srpna v hotelu Ozon
Mučedníci lásky
1965 Svatba s podmínkou
7 zabitých
1964 Kdy brečí muži
Lov na mamuta
Pět hříšníků
1963 Deváté jméno
Spanilá jízda
1962 Zámek pro Barborku
1961 Ďáblova past
Labyrint srdce
Pohled do očí
1960 Holubice
Páté oddělení
1959 Probuzení
Vstup zakázán
Život pro Jana Kašpara
1958 V šest ráno na letišti
1957 Brankář bydlí v naší ulici
1956 Dědeček automobil
1955 Obušku, z pytle ven!
Po noci den
1954 Dnes večer všechno skončí
Na stříbrném zrcadle
1953 Komedianti
1952 Divotvorný klobouk
Slovo dělá ženu
1950 Karhanova parta

TV seriály

1989 Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
1984 Ferko a Ambróz (TV seriál)
1983 Létající Čestmír (TV seriál)
Poslední květina (E06)
Rodina na větvi (E05)
Velký vezír (E04)
další epizody (6)
1980 Arabela (TV seriál)
Zvonečkem to začalo, zvonečkem to končí (E13)
Hrdlička zasahuje (E12)
Příliš mnoho generálů (E11)
další epizody (13)
1970 Lidé na křižovatce (TV seriál)

Dokumentární

1953 Bojující Korea
1949 Není stále zamračeno (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace