Reklama

Reklama

Na planétu Zem prenikne nepriateľský votrelec Hathor, Goa´uld v podobe ženy, a pomocou neznámej látky obsahujúcej feromóny si okamžite zotročí všetkých mužov na veliteľstve SGC. Hathor si potrebuje zo Zeme vytvoriť svoju základňu, na ktorej by Goa´uldi mohli rodiť svojich potomkov a pozemskí muži by boli ich hostiteľmi. (TV JOJ)

(více)

Recenze (13)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E12Pánové, je tu pět žen, které se cítí velmi osamněle. V sarkofágu v mexickém chrámu dlouho spinkala Hathor, sexy matka Goa'uldů, která všem chlapům dokáže pobláznit hlavu. Bohužel ji omylem probudí pár archeologů a ona přijde do SGC. Tak to holky ze základny vezmou do vlastních rukou, aby se Jack nestal jejím prvním jaffou :). Ať žije emancipace. Dost bylo otravného goa'uldského mykání a sexy koupelí se symbionty! Ženy by neměly oplodňovat muže. A už vůbec ne proti jejich vůli. I když získávání DNA pro tvorbu Goa'uldů je velmi příjemné... :) ⤷ E14 ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu sa dostala matka goualdov. Epizóda je taka feministicka. Goualdka poblazni všetkých mužov, tak jedine kto ju môžu zastaviť sú ženy v čele s Carterovou. Škoda ze ušla bránou, mohli sa s nou aj inak vysporiadať. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sex, drogy a rokenroll... Ať žije Hator... Dobře je okouzlila a pobláznila... Chudák Sam zůstává sama, vč. ostatních žen... Připadám si jak ve filmu o ženské věznici... Teda ta doktorka umí teda líbat :))) tak hurá vše dopadlo dobře, ale Hator samozřejmě odešla bránou :P ()

Reklama

Reklama