foto

Brad Wright

  • nar. 2.3.1961 (58 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut (TV film)

TV seriály

2018 Cestovatelé časem (TV seriál)
Ilsa (S03E01)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Ave Machina (S02E01)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Grace (S01E12)
Marcy (S01E11)
Kathryn (S01E10)
další epizody (12)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
Blokáda (S02E19)
Epilog (S02E18)
další epizody (10)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Oživení (S02E10)
Návštěva (S02E09)
Pomsta (S02E08)
další epizody (20)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Spravedlnost (S01E10)
Život (S01E09)
Čas (S01E08)
další epizody (10)
SGU Stargate Universe Kino (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Nepřítel před branami (S05E20)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Vegas (S05E19)
Totožnost (S05E18)
Nákaza (S05E17)
další epizody (27)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Smrtící spirála (S04E10)
Těžká rozhodnutí (S04E09)
Věštec (S04E08)
další epizody (15)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Hra (S03E15)
Rodneyho povznesení (S03E14)
Bezohledný hrdina (S03E13)
další epizody (19)
Hvězdná brána (TV seriál)
Dvoustá (S10E06)
Projekt Pegasus (S10E03)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Věž (S02E15)
Pod tlakem (S02E14)
Kritické množství (S02E13)
další epizody (19)
Hvězdná brána (TV seriál)
Předsunutá základna (S09E06)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bratrstvo (S01E15)
Dříve než usnu (S01E14)
Útočiště (S01E13)
další epizody (14)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ztracené město 2 (S07E22)
Ztracené město 1 (S07E21)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Záchranný člun (S07E06)
Nepřirozený výběr (S06E12)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Kobka (S06E06)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Rok 2001 (S05E10)
Na prahu smrti (S05E02)
Rok 2010 (S04E16)
2000 Hvězdná brána (TV seriál)
Druhá strana (S04E02)
Křišťálová lebka (S03E21)
Sto dní (S03E17)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Jiný náhled (S03E06)
Pod palbou (S03E01)
Rok 1969 (S02E21)
další epizody (4)
1998 Hvězdná brána (TV seriál)
Zpráva v láhvi (S02E07)
V hadím hnízdě (S02E01)
Politika (S01E20)
další epizody (4)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Nepřítel uvnitř (S01E02)
Krajní meze (TV seriál)
Zjevení Becky Paulsonové (S03E15)
Tábor (S03E07)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Lehká brigáda (S02E18)
Nestálý měsíc (S02E12)
Zkouška ohněm (S02E09)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Hlas rozumu (S01E21)
Poselství (S01E17)
Schopnost slitovat se (S01E13)
další epizody (5)
1993 Madison (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Odyssea (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Černý hřebec (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2008 Hvězdná brána: Návrat
2004 Preview to Atlantis (TV film)

TV seriály

1997 Hvězdná brána (TV seriál)

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)
2006 Hvězdná brána: Pravdivý příběh
2003 Stargate: The Lowdown (TV film)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál) - povídka
Země (S01E07) - povídka
Voda (S01E06) - povídka
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál) - povídka
Svatyně (S05E06) - povídka
2007 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Maskování (S10E14) - povídka
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál) - povídka
Potomci (S03E05) - povídka
Neodolatelný (S03E03) - povídka
Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Rezonanční efekt (S09E13) - povídka
2005 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Moebius, část druhá (S08E20) - povídka
Moebius, část první (S08E19) - povídka
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál) - povídka
38 minut (S01E03) - povídka
Hra na schovávanou (S01E02) - povídka
2003 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Nepřirozený výběr (S06E12) - povídka
2001 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Seriál Červí díra (S05E12) - povídka
Nepřátelé (S05E01) - povídka
Zázračné dítě (S04E19) - povídka
1999 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Jiný náhled (S03E06) - povídka
Otázka paměti (S02E22) - povídka
1998 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Správce (S02E04) - povídka
1997 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Oheň a voda (S01E12) - povídka
1995 Krajní meze (TV seriál) - povídka

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace