Reklama

Reklama

Základňa SGC čelí obvineniu Asgardov a Tollanov, že pozemšťania kradnú technológie na ich planétach. Asgardovia, Tollanovia a Noxovia s nimi preto chcú prerušiť diplomatické styky. Generál Hammond musí vypátrať tajomného zlodeja. Ukáže sa, že plukovník Maybourne vytvoril tajnú jednotku, ktorá má úlohu získavať mimozemské technológie všetkými prostriedkami a tajne s ňou spolupracuje niekto zo základne SGC. Plukovníka O'Neilla po zinscenovanom incidente naoko pošlú do predčasného dôchodku. Má tak voľné ruky, aby prenikol do Maybournovho utajovaného tímu a stal sa jeho veliteľom. (TV JOJ)

(více)

Recenze (14)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá epizoda, ovšem s opakovaným shlédnutím se mi ta domluvená finta mezi O'Neillem a Hammondem zdá čím dál průhlednější a Maybourne pak vypadá jako tupec, který se nechal Jackem hrozně snadno zblbnout (jen vemte do úvahy celou jejich historii, hned v jejich první epizodě šlo o střet ohledně přisvojení zbraní od mimozemské rasy a Jack byl tvrdě proti tomu), taky to bylo udělané hrozně narychlo, nikdy nepadla ani zmínka o podobných postojích našeho plukovníka. Mrzí mě i odstřelení plukovníka Makepeace, i když jiná stálejší postava z jiného SG týmu tam v tu dobu asi přítomna nebyla. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Poté, co Jack O'Neill (Richard Dean Anderson) nastraží předmět na vojáka SG, který vynáší předměty, je ve 34. minutě vpravo v záběru vidět v lese běžec v červeném. (Grid)

Reklama

Reklama