Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lord Khonsu (goa'uld) pověří svého nejlepšího muže Her'aka důležitým úkolem, musí zajmout SG-1. Dá mu přesnou polohu planety, kde se SG-1 nachází. Na planetě skupina vědců (Coombs, Felger a Meyers) studuje starou goa'uldskou technologii, když tu náhle se Jack a Teal'c od Carterové dozví, že se musí vrátit k bráně. Chvíli poté na planetu dorazí goa'uldská loď. Po přestřelce zajmou SG-1. Coombsovi a Felgerovi se podaří spustit transportní kruhy a dostat se na goa'uldskou loď, kde vězní SG-1. Oni dva se vydají zachránit SG-1, ať to stojí cokoliv. Meyers se vrací s SGC, aby Hammondovi řekl, že SG-1 byla zajata. (Varan)

(více)

Zajímavosti (2)

  • John Billingsley v této epizodě hraje Simona Coombse. Hned na začátku si z něj jeho kolega dělá srandu, protože má rád Star Trek. John Billingsley je zároveň hercem ze seriálu Star Trek: Enterprise (od r. 2001), kde ztvárnil postavu Dr. Ploxe. (Dr_Virus12)
  • Ve scéně, kdy jaffa zabije svého boha, můžeme za trůnem vidět Bat'leth. Zbraň známou ze seriálu Star Trek (od r. 1966), kde ji používají Klingoni. (Dr_Virus12)

Reklama

Reklama