Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na SGC se vrací doktor Jay Felger – ten, co kdysi zachránil SG-1 (epizoda Hrdinové). Tentokrát zkoumá jeho novou superzbraň. Během zkoušky však vyhodí elektřinu a celá SGC se ocitne ve tmě. Generál Hammond mu jeho výzkum chce zarazit. On má však „eso v rukávu“. Pracuje na jistém počítačovém viru, který zpřehází symboly na bráně (při zadávání adresy) a tím by se nakažená brána ani neotevřela. Pokud tohle vyjde, budou mít účinnou zbraň. (Varan)

(více)

Recenze (13)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postava Felgera mi v tomhle dílu připadala až moc přehnaná, těžko uvěřit, že by někoho tak idiotsky jednajícího zaměstnávali v SGC, kde vybírají ty nejlepší z nejlepších. Tím nechci říct, že jsem se u dílu nebavil, jen někdy ty vtipy byly už trochu přes čáru. Zápletka s virem byla zajímavá, možná by ale bylo lepší ji vidět v nějaké vážněji laděné epizodě. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě z toho Jaye mrdne....fakt že jo. Tohle byl díl totálně narvanej trapnejma scénama a ty já snášim dost blbě. Ne, že by se mi to nelíbilo, ale teď jsem úplně vyšťavenej a nemůžu. Dal bych nižší hodnocení, ale ta scéna na konci byla skvělá, škoda, že netrvala dýl a nebyl tam nějakej pohled ještě na ně jak se tam válej po zemi. BTW O'Neill v tý scéně byl božskej XD ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E08S06E08 ⤶ Jeden z vyznamenaných hrdinů se vrací na scénu jako brilantní vědec, ale především jako nerdovský ňouma, kterému se nedaří dokončit nic z toho na co šáhne. Nic nenasvědčuje tomu, že by byl v něčem dobrý a mohl pracovat na SGC s mimozemskými technologiemi. Proto ho chce Hammond vyhodit. Tak se vytasí s esem v rukávu. Se Sam dokončí virus na znepřístupnění konkrétní brány. Akorát že se to trošku zvrtne. Nejzajímavější bylo to rozvedení fungování protokolu hvězdných bran, které spolu komunikují, ale komediální potenciál je velký a většinou vybalancovaný na hraně pubertální trapnosti. Bože, ten závěr! :D ⤷ E10 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda niekde na hranici vtipu a trápnosti. Našťastie smerom k záveru sa to preklápa skôr na tú prvú stranu a sám som sa pristihol, že sa pri tejto epizóde občas príjemne bavím. Aj keď sa nevyhne niektorým klišé - babrák nakoniec všetkých spasí, alebo že babrák je celý hŕŕŕ do mužatky Carterovej, pričom svoju žensky vyzerajúcu asistentku úplne prehliada. Chýbalo mi tam také, že napr. Tokrovia urobia ľudom z Tauri prednášku o tom, že hrať sa zo zápalkami sa nevypláca. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama