Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na SGC se vrací generál Hammond. Navrhne Danielovi, aby letěl s nimi na Atlantidu. Během letu na Atlantidu zachytí systémy Promethea SOS nedaleké lodě. Když průzkumný tým (včetně Hammonda) dorazí na poškozený Al-kesh, nikde nikoho neuvidí. Někdo se z Al-keshe transportuje na Promethea a celou posádku (mimo Daniela) přemístí skrz kruhy na poškozený Al-kesh. Superbojovník spoutá Daniela a vyslýchá ho. Divné to začne být od té doby, kdy bojovník řekne Danielovi, že se mu líbí. (Varan)

(více)

Recenze (14)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvé stretnutie s nesympatickou a vychcanou Valou. Zujímavé, že všetci ovládajú riadenie lode, riadenie jej počítačových systémov, dokonca aj mimozemšťanky. Čo tam po inom písme a vôbec inej konfigurácií programovania, riadenia atď. Let Prométheom fajn, generál ako veliteľ lode opäť fajn, škoda, že to celé podkopávajú Jacksom s Valou. A ten ich trápny súboj. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejhorších epizod celého seriálu, hlavně kvůli představení charakteru Valy, kterou nesnáším nejvíce z celého seriálu. Rádoby okouzlující, se zásobou laciných sexuálních narážek a charakterem kriminálníka z temné uličky, je mimo moje chápání, jak po téhle epizodě mohli její charakter znovu přijmout v SGC, místo aby ji na místě šoupli do basy nebo zastřelili, v 10. řadě ji dokonce přijali do elitního týmu základny. Její neustálé párování s Danielem nadělalo dost škody i na jeho charakteru, nejenom v téhle epizodě, ale i v následujících řadách. I mé oblíbené vedlejší postavy se tady chovají jako karikatury sebe sama (neurvalý Hammond, dosud vždy kompetentní plukovník Reynolds se najednou chová jako idiot v kritické situaci), zápletka nudná a nezajímavá, nelogičnosti v míře obrovské (jedna osoba přemůže celou posádku loďi, nekvalifikovaná mimozemšťanka a archeolog uřídí sami vesmírnou loď?), fraškovitý humor jak z nepovedeného sitcomu. Tuhle epizodu by chtělo vymazat z její existence, jenže bohužel přinesla závažné důsledky i do posledních řad. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E11 ⤶ Déjà vu. Intro je prakticky totožné s tím v minulé epizodě. Daniel chce letět na Atlantiku, ale jen přes Jackovu mrtvolu. Ale pak do toho Jackovi hodí vidle Hammond. A navíc si bere svou židli a Waltera a s Jackem poletí na Prometheovi na Atlantidu. Původní mise se ještě neozvala, takže netuší co je tam bude čekat. Ale bohužel zachytí nouzové volání z Al'keshe a Promethea unese Valla a na Atlantiku budou moct zapomenout. Kdyby jen tušili, jak moc jim ještě poleze na nervy… ⤷ E13 ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Humorněji laděná epizoda. Člověk se na začátku těší, že půjde o Atlantidu a ono hovnajs. Ani tam nedoletí. "Ještě zvláštnější je, že neberete zajatce. Většinou nejdřív střílíte a až pak... ne vlastně tím to končí, tím střílením." První setkání s Valou. I když je jakési jiskření mezi ní a Danielem zábavné, příběhově nedává smysl. Vlastně víc věcí je tu úplně praštěných. Naštěstí všemu velí Hammond a mise s Prométheem jsou vždycky zajímavé, takže to byl dobrý díl. "- Kdo jste?" "- Já jsem Oulou. Hans Oulou" :) ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama