Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Štědrý večer byl pro Barta ve znamení nudy a obžerství. Zato čekání na ranní rozdávání dárků je pro něj nekonečné. A tak vstane dřív a jde tajně ke stromečku. Jenže stačí malá nepozornost, a stromeček je i s dárky v plamenech. A do probuzení ostatních zbývá pouze jedna hodina. Jak to tedy udělat, aby vina nepadla na jeho hlavu? (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť možno najväčší prúser v histórii rodiny Simpsonovcov. Tí môžu Bohu a tvorcom ďakovať, že nabudúce už našťastie nikto nebude nič vedieť, resp. pamätať si. No a čo je teda na Vianociach to najdôležitejšie? Pokiaľ snáď o tom pochybujete, táto epizóda je pre vás kľúčová. Zároveň sa dozviete, že ľudia sú vo svojom jadre vlastne... no nebudem radšej spoilerovať, i keď odpoveď je jasná. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desiata epizóda z deviatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Miracle on Evergreen Terrace" (Zázrak na Evergreen Terrace). Je štedrý večer, rodina Simpsonovcov spoločne slávi Vianoce. Avšak Bart Simpson všetko skazí tým, že nad ránom spôsobí požiar, ktorý zničí stromček a aj darčeky. Rýchlo po sebe zahladí stopy a všetkých presvedčí o tom, že do ich domu vnikol zlodej a všetko ukradol. To vzbudí v meste vlnu solidarity. Občania štedro obdarujú Simpsonovcov. Budú však poriadne rozhorčení, keď výde pravda najavo a dozvedia sa, že si to všetko Bart vymyslel. ***** ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Když Simpsonovi stojí u krabice se starými věcmi, tak v jednom okamžiku je za Homerem obraz, ale v pozdějším záběru tam není. (lardko)
  • V domově důchodců při tanci hraje „Jingle Bell Rock“ od Bobbyho Helmse a na konci epizody „Santa's On His Way“ od Bobyho Willse & His Texas Playboys. (Duoscop)

Reklama

Reklama