Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

S Bartem jsou velké problémy, dokonce musí navštívit psychologa, ale ten mu kupodivu místo prášků doporučí jinou metodu uklidnění – bicí – což prý vyžaduje energii a soustředění. Jedno Bártovi přebývá a druhé mu chybí. A výsledky na sebe nenechají dlouho čekat, ovšem teď je zase v problému Líza... (Česká televize)

Recenze (7)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mainstreamové publikum (obzvlášt ve středu Evropy) musí být úplně vedle, z toho, jakou hudbu je taky možné v Simpsonech slyšet. Nejdřív se Bart srazí s White Stripes hrající "The Hardest Button to Button" a pak se dokonce ocitne v klubu, kde jamuje "Take Five" od Dave Brubecka . Další odkazovanou skladbou je "Little Green Bag" od George Baker Selection, včetně vizuální nápovědy k Reservoir Dogs. . Paráda! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobne ako minule pri Metallice tvorcovia nedali dostatok priestoru ani White Stripes, aj keď bubnovacia sekvencia po meste s Bartom je asi hajlajt epizódy. Mať rád jazz, možno by som bol nadšený, takto som ocenil iba sem tam výborný fór. Pokiaľ vaši susedia bývajú v malom byte, tak vedzte, že je dosť možné, že ide o jazzmanov. Minimálne ak bývate v Springfielde, respektíve v USA. No a my fanúšikovia Barta sme radi, že sme boli svedkami prejavu ďalšieho z jeho mnohých talentov, ktoré už nikdy v budúcnosti nevyužije. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Když se Bart a The White Stripes pohybují během hraní na bicí, tak tím odkazují na videoklip Hardest Button To Button. (Duoscop)

Reklama

Reklama