Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První setkání s rodinou vaší přítelkyně může být náročné. Ještě těžší je plánovat žádost o ruku na každoroční štědrovečerní večeři její rodiny - přičemž její příbuzní ani netuší, že je lesba. Když se Abby (Kristen Stewartová) dozví, že Harper (Mackenzie Davisová) jejich vztah před rodinou tajila, začne o ní pochybovat… Sváteční romantická komedie Šťastné a veselé zachycuje pestrou škálu emocí spojených s touhou po přijetí ze strany rodiny, snahou být věrný sám sobě a odhodláním nezkazit si Vánoce. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Larushka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle rozhodně nebylo feel good movie. Toxická rodina, která se v posledních 5 % filmu změní, tak že jí vše odpustíte? Oh, please. Komedie/romantický žánr? Tak určitě. Až na to že to spíš byl horor/psychologické drama. Z postav mi bylo na blití. Divím se, že to řeknu, ale nejsympatičtější byla Kristen, která tady snad poprvé za svou hereckou kariéru vopravdu hrála. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nevedel som, čo do tohto očakávať. Keď to začalo lezbo vykusovaním, očakávania už neboli žiadne. Čím ďalej to ale šlo, tým ma to viac bavilo. Dialógy a situácie sú napísané veľmi trefne, nie len na rodinu, ale aj na spoločnosť a niektoré scénky boli vyťažené na maximum. Žiadne prepaly, fekálne humorčeky, nešlo to úplne do hĺbky, ale nekĺzalo sa ani banálne po povrchu. A samozrejme malo to tempo a nemalo to pol dňa. Takže aj zlá herečka vie zrežírovať pozerateľný film. Treba pochváliť aj to, že vykusovali sa dievčatá, na to sa lepšie pozerá. 3 z 5 ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Parta nesympatických snobů a lhářů se chová otravně a těch padesát minut, co jsem na to zvládl koukat, jsem přemýšlel o tom, proč Kristen Stewart už dávno nevzala kramle. Možná, že to celé skončí nějak smysluplně, ale nemám silu a chuť to zjišťovat. Clea DuVall navíc točí, jak kdyby jí bylo devadesát. A smysl pro humor má, jak kdyby jí bylo sto. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Chalani majú Love Simon, baby toto. Konečne dobrý mainstreamový feel good film s babskou gay tematikou. Ako komédia je to síce rozpačité, ale ako vzťahovka to funguje dosť dobre. Aj keď najmä kvôli ústrednému páru (Mackenzie Davis úplne žiari a pokojne by som jej dal nomináciu na Zlatý glóbus, Kristen sa pri enj prekvapivo trochu stráca)). Slabších 8/10 ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Děj o dvou lesbičkách, které jedou strávit své první společné vánoce s velice nóbl konzervativní rodinou jedné z nich. Obvykle LGBT filmy nemusím, ale tento na mne vážně zapůsobil. Příběh zdaleka není tak předvídatelný, jak by se na první pohled mohlo zdát a dostaví se velice vtipný a hezký film o několika lidech a jejich příbězích. Pochvalím především jak hezké herečky vybrali do hlavních rolí, jelikož se na ně moc hezky kouká a také závěr, který je skutečně velkolepě provedený a dokonce dosti dojemný. 78% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Režisérka a spoluscenáristka filmu Clea DuVall přiznala, že se jedná o autobiografický film. (Stanislaus)

Reklama

Reklama